Ulusal festival 2025 yılında Kayseri'de yapılacak!

Kültür Turizm Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen Kültür Yolu Festivali'nin bu sene Kayseri'de gerçekleşmemesi festivalseverleri hayal kırıklığına uğratmıştı. Ancak 2025 yılındaki festival için Kayseri de listede yerini aldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Ulusal festival 2025 yılında Kayseri'de yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın düzenlediği Türkiye'nin en kapsamlı festivali Türkiye Kültür Yolu Festivali yerel, ulusal ve uluslararası sanatçıların katılımıyla konser, sinema, sergi ve çocuklara özel etkinlikler gibi festivalde pek çok program bulunuyor. Bu sene Kayseri bölgesinde Nevşehir'de gerçekleşen festival 2025 yılında Kayseri'de gerçekleşecek.

Kayseri 2025 listesine girdi!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2025 Kültür Yolu Festivali’nin 20 şehirde gerçekleştirileceğini ve bu yıl Kayseri’nin de listeye girdiğini belirtti.

Ulusal festival 2025 yılında Kayseri'de yapılacak!

Kayseri turizminin potansiyeli artacak!

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, sosyal medya hesabından Bakan Mehmet Nuri Ersoy'a teşekkür etti.

Çopuroğlu, '2025 Kayseri kültür yolu hayırlı olsun. Kayserimizin kültürel zenginliklerini koruma ve turizmdeki potansiyelini artırma adına çok değerli bir adımdır. Kayseri'mizin kültür ve turizm alanındaki gelişimine yapacak bu katkılar için Kültür ve turizm bakanımıza teşekkür ediyoruz.' dedi.

Ulusal festival 2025 yılında Kayseri'de yapılacak!

Kültür Yolu Festivali kapsamında bu yıl Adana Portakal Çiçeği Karnavalı, Nevşehir, Bursa, Şanlıurfa dahil 16 şehirde, toplamda 8 ay sürecek festival yapıldı.