Üniversite'den Önemli Uyarı!

Kayseri'de faaliyet gösteren Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), son günlerde üniversite adına sahte kabul mektupları düzenleyen kötü niyetli kişiler konusunda kamuoyunu uyardı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Üniversite'den Önemli Uyarı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Üniversite yönetimi, ‘Sahte Kabul Mektupları Hakkında Önemli Duyuru’ başlıklı açıklamasında, resmi e-posta adreslerinden gelmeyen kabul mektuplarına itibar edilmemesi ve kesinlikle ödeme yapılmaması gerektiğini vurguladı.

Üniversite'den Önemli Uyarı!

Üniversitenin Uyarısı

AGÜ’den yapılan açıklamada, sahtecilik girişimlerine karşı dikkatli olunması gerektiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:
‘Son günlerde bazı kötü niyetli kişiler tarafından Abdullah Gül Üniversitesi adına sahte kabul mektupları düzenlendiği tespit edilmiştir. Üniversitemizin adını kullanarak yapılan bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olunuz.

Uluslararası öğrencilere önemle duyurulur; Üniversitemizin resmi e-posta hesapları sadece agu.edu.tr uzantılıdır. Resmi e-posta adreslerimizden gelmeyen hiçbir kabul mektubuna itibar etmeyiniz ve kesinlikle ödeme yapmayınız. Uluslararası öğrenci başvuruları için yalnızca üniversitemizin resmi web sayfası olan [https://intoffice.agu.edu.tr/](https://intoffice.agu.edu.tr/) kullanılmalıdır. AGÜ’nün resmi internet sayfası haricinde başka isimler ve uzantılarla oluşturulan sahte internet sayfalarına itibar edilmemesi gerekmektedir. Bu tür sahtecilik girişimlerine karşı dikkatli olmanız ve şüphe duyduğunuz durumlarda üniversitemizle iletişime geçmeniz önemle rica olunur.’

Üniversite'den Önemli Uyarı!

Aynı uyarı üniversite tarafından İngilizce olarak da yapıldı. 

Kamuoyunun ve özellikle uluslararası öğrencilerin bu konuda dikkatli olması, mağduriyetlerin önlenmesi açısından büyük önem taşıyor.