Ünlü ekonomist açıkladı! Kayseri'de kuyumcular kapanıyor mu?

Ekonomist İslam Memiş, döviz ve altın piyasalarına yönelik köşe yazısında önemli bir duyuru yaparak yatırımcıları uyardı. Memiş, döviz büroları ve kuyumcuların kapalı olacağını duyurdu. Peki, Kayseri'de yarın kuyumcular ve dövizciler açık mı?

Ünlü ekonomist açıkladı! Kayseri'de kuyumcular kapanıyor mu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ekonomist İslam Memiş, döviz ve altın piyasalarına yönelik köşe yazısında önemli bir duyuru yaparak yatırımcıları uyardı. Memiş, döviz büroları ve kuyumcuların kapalı olacağını belirtti. Kayserililer, piyasaların kapalı olup olmayacağı araştırmaya başladı.
Ekonomist İslam Memiş, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yurt içi piyasalarda kısa bir hafta yaşanacağını belirtti ve önemli bir konuda uyardı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bu hafta birçok resmi kurum ve döviz büroların kapalı olacağını duyurdu ve döviz ve altın işlemleri yapmak isteyenlere dikkatli olmalarını ifade etti.

‘Pazartesi öğleye kadar işlerini halletmeli’

Memiş, pazartesi günü öğlene kadarresmi kurum ve kuruluşların açık olduğunu ve ardından tatil nedeniyle kapalı olacağınıbelirtti. Salı günü ise tam gün resmi tatil olacağını söyledi. Salı günü tüm resmi kurumlar kapalı olacak. Vatandaşların resmi süreçlerinin hafta başında halletmeleri gerektiğini vurgulayan Memiş; ‘resmi kurum ve kuruluşlarda işi olanlar Pazartesi öğleye kadar işlerini halletmeli’ dedi.

Bayram boyunca açık olacak

Cumhuriyet Bayramı tatili nedeniyle yurt genelinde birçok şehirdeki kuyumcular ve döviz büroları kapalı olacağı duyurulurken, Kayseri'deki kuyumcular ve döviz büroları tatilde de hizmet uygulamalarını devam ettireceklerini açıkladı. Kayseri’de döviz ve altın alma-satım işlemlerini yapmak isteyenler, bayram boyunca da işlerini gerçekleştirebilecekler.