Ünlü firmanın ürünleri toplanıyor – Evinizde varsa sakın kullanmayın!

Ünlü yapı malzemeleri firması Koçtaş, kendi markası altında satışa sunduğu ürün için toplama duyurusu yayımladı. Bu ürünü evinizde varsa sakın kullanmayın! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Ünlü firmanın ürünleri toplanıyor – Evinizde varsa sakın kullanmayın!

Ünlü yapı malzemeleri firması Koçtaş, Basic marka Led ampul için toplatılma duyurusu yayımladı. Taşıdığı risklerden dolayı toplama çağrısı bulunan bu ampulü acil bir şekilde kullanmamanız önerildi.

Koçtaş, Basic marka Led ampül E27 ABO BYWESK 900LM 1000460433 model ürünün ambalajında beyan edilen ışık akışı ve şebeke verimi değerlerinin, ürünün test performansıyla uyuşmaması, nedeniyle uygunsuz olduğu tespit edildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ürün hakkında risk taşıyan uygunsuzluğa karar verdi.

Elinde bu markadan ürünü bulunan kişi veya kurumların, ürünün taşıdığı risklerden dolayı acilen kullanmayı bırakması istendi. Ürünün geri gönderilmesine ilişkin tüm masraflar firma yetkilileri tarafından karşılanacak. Ürünün teslim tarihindeki perakende satış değeri yine yetkili firma tarafından ödenecek.

Elinde bu model ürünü bulunan vatandaşlar aşağıda adrese ürünü geri gönderecek;

Koctaş Yapı Marketleri Ticaret Anonim Şirketi

Adresi: Taşdelen Mah. Sırrı Çelik Bulvarı No: 9 Otokoç Blok Çekmeköy/ İstanbul

Telefon ve Faks numarası: 0850 209 50 50/0216 484 43 13

Elektronik Posta Adresi: [email protected]

Ünlü firmanın ürünleri toplanıyor – Evinizde varsa sakın kullanmayın!Ünlü firmanın ürünleri toplanıyor – Evinizde varsa sakın kullanmayın!