Ünlü İsim Kayseri'ye Geldi – Bütün Kayserilileri Davet Etti!

Kayseri'ye ünlü isimlerden ziyaretler devam ediyor. Bir dizi ziyaretlerde bulunan ünlü isim Tamer Karadağlı bakın Kayserilileri nereye davet etti? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Ünlü İsim Kayseri'ye Geldi – Bütün Kayserilileri Davet Etti!

Kayseri’ye bir dizi ziyaretlerde bulunmak maksadıyla gelen Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, ziyaretlerinin ardından bütün Kayserililere davette bulundu.

Kayseri’de Devlet Tiyatrosu oyunlarına hız kesmeden devam ediyor. Tiyatro severlerin ilgi ile yakından takip ettiği Devlet Tiyatrosu oyunlarında salonlarda hiç boş yer kalmıyor.

Kayseri’de tiyatro artık tam gaz devam ediyor diyerek memnuniyetini dile getiren Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, ‘Çok güzel oyunlarımız var. Kayserilileri Devlet Tiyatrosuna bekliyoruz’ açıklamalarında bulundu. Kayseri protokolü Karadağlı’ya eşlik etti. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Hulusi Akar, Ayşe Böhürler, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın Karadağlı’ya eşlik etti.

Ünlü İsim Kayseri'ye Geldi – Bütün Kayserilileri Davet Etti!

Ağırnas’ta bulunan Mimar Sinan Evi’ni ziyaret eden Karadağlı, burada vatandaşlar ile de bir araya geldi. Ağırnas ziyaretinin ardından beraberinde bulunan heyet ile birlikte Karadağlı, Kayseri Devlet Tiyatrosu’nda ‘Hamlet Tiyatro Oyununu’ seyretti. Oyunda Karadağlı’ya Kayseri protokolü eşlik etti. Oyun sonunda, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar yaptığı konuşmasında ‘Sayın genel müdürümüze şahsım adına hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Çok güzel bir zamanda talebimizi karşılardılar. Gerekli tedbirleri aldılar. Tiyatromuzu halkımızla buluşturmuş olduk. Bundan dolayı çok mutluyuz’ ifadelerinde bulundu.  Oyun sonunda Akar ve oyunculardan Karadağlı’ya çiçek takdimi gerçekleşti.