Ünlü İsimden Üzücü Haber!

Kayseri'de kitapseverler tarafından heyecanla beklenen ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, sağlık sorunları nedeniyle 7. Kayseri Kitap Fuarı'na katılamayacağını duyurdu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Ünlü İsimden Üzücü Haber!

İlber Ortaylı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yaz sonunda yaşadığı yorgunluk sebebiyle bir süredir tedavi gördüğünü ve dinlenme sürecine girdiğini belirtti.

İlber Ortaylı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ‘Çok değerli, sevgili okuyucularım, yazın sonunda bir yorgunluk oluyor. Bir müddettir Koç Hastanesi’nin değerli doktorlarının ve hemşirelerinin kontrolünde tedavi görüyorum. Bu tedavinin bazı hallerde sert tepkileri oluyor. Bir iki haftalık dinlenme süreci içindeyim. Bu dinlenme dağların tepesine çekilmek şeklinde olmayacak. Hayatım biraz yavaşlayacak. Yazılarıma odaklanacağım ve bazı programlara katılacağım. Yeni kitaplarım için okuma faslına dikkat edeceğim. Zannediyorum birkaç ay içinde tekrar canlanmış olacağım. Gösterdiğiniz ilgi beni fevkalâde duygulandırdı, mutlu etti. Galiba bir yazarın ve bir hocanın hayatındaki en önemli olay onu takip edenlerin ilgisi ve sevgisidir. Buna kavuşmak büyük bir mutluluk. Hepinize sağlıklı günler dilerim.’

Kayseri Kitap Fuarı’na Geri Sayım Başladı

Bu yıl 7. kez düzenlenecek olan Kayseri Kitap Fuarı, 11-20 Ekim tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı’nda kitapseverlerle buluşacak. Fuara birçok şair ve yazar katılacak olup, zengin etkinlik programıyla kitapseverlere keyifli bir ortam sunulacak.

Her ne kadar Ortaylı'nın katılımı gerçekleşemeyecek olsa da fuarın geniş yazar kadrosu ve etkinlikleri, Kayserili kitapseverler için önemli bir kültürel buluşma noktası olmaya devam edecek.