Ünlü oyuncu WhatsApp üzerinden dolandırıldı: İşte kaybettiği para

Popüler dizi 'Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah karakterini canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan'ın WhatsApp hesabı geçtiğimiz Kasım ayında dolandırıcılar tarafından ele geçirildi. Dolandırıcılar, Taylan'ın hesabını kullanarak, yakın arkadaşı ve yayınevi kurucusu Cüneyt Dalgakıran ile iletişime geçip toplamda 80 bin lira talep etti.

Ünlü oyuncu WhatsApp üzerinden dolandırıldı: İşte kaybettiği para

Bir süredir haberlerde görmeyi unuttuğumuz ünlü isimlerin dolandırılması haberleri son dönemde yeniden sıklaştı.

Son dönemin popüler dizilerinden Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah karakterini canlandıran Taylan’ın WhatsApp hesabı geçen Kasım ayında ele geçirildi. Dolandırıcılar, Taylan’ın yakın arkadaşı ve yayınevi kurucusu Cüneyt Dalgakıran ile iletişime geçerek toplamda 80 bin lira talep etti.

Ünlü oyuncu WhatsApp üzerinden dolandırıldı: İşte kaybettiği para

Dalgakıran, şüpheli bir durum fark ederek Ahmet Mümtaz Taylan’ı aradığında, dolandırıldığını anladı. Hemen savcılığa başvuran Dalgakıran, şikayetçi oldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma sonucunda, İbrahim D. isimli şüpheli hakkında ‘Bilişim Sistemleri Banka ve Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık’ suçundan 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Şüpheli, önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.