Ünlü Sanatçıya Kayseri Konserinde Tepki

Ünlü şarkıcı Murat Boz, Kayseri'de verdiği konser sonrası özel bir hayranından tepki aldı. Gökçe Aksoy isimli hayran, 5 Ekim'de gerçekleşen konser sırasında yaşadığı zorlukları sosyal medyada dile getirdi. Boz'un engelli bir hayranı olduğunu belirten Aksoy, 17 yıldır beklediği konseri ayakta izlemek zorunda kaldığını ve engellilere gerekli önceliğin tanınmadığını ifade etti.

Ünlü Sanatçıya Kayseri Konserinde Tepki

Aksoy, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “5 Ekim'de Kayseri'deki konserinize geldim. Sizi senelerdir takip ediyorum ve seviyorum.  17 senedir bugünü bekliyordum. Engelliyim ve sizi ayakta seyretme şansım yok. Biletli konser diye geldim ancak engellilere öncelik tanınmadığı gibi bir de her zorluğu çıkardılar. Anlıyorum açık hava konseri ama benim için bir sandalye koymak bu kadar zor muydu? Üstelik halimi gören seyircilerin de sandelye talebi oldu. Ancak duymazlıktan gelindi. Saatlerce sizi ayakta bekledim. Dayanacak gücüm kalmadı ve eve gitmek zorunda kaldım. Engellilerin eğlenmeye hakkı yok mu? Organizatörleriniz neden bizi düşünmüyor. Sandalye getirmemize de engel oldular. Bundan sonra herhalde gereğini yaparsınız.

Ünlü Sanatçıya Kayseri Konserinde Tepki

Sevilen sanatçı Murat Boz, hayranından gelen bu sitem dolu mesajla gündeme gelirken, Boz’un hayranına cevap verip vermeyeceği ise merak konusu oldu.