Ünlü şarkıcı Kayseri'ye Geliyor - Tarih verildi!

'Ateşe düştüm' isimli şarkısıyla çıkış yakalayan, kendine has tarzıyla dikkat çeken ve genç kızların beğenisini toplayan şarkıcı Mert Demir Kayseri'ye geliyor. Peki, Mert Demir Kayseri'ye ne zaman geliyor?

Ünlü şarkıcı Kayseri'ye Geliyor - Tarih verildi!

‘Ateşe düştüm’ isimli şarkısıyla çıkış yakalayan, kendine has tarzıyla dikkat çeken ve genç kızların beğenisini toplayan şarkıcı Mert Demir Kayseri’ye geliyor.

Mert Demir, 17 Ekim Perşembe günü Erciyes Kültür Merkezi’nde saat 21.00' de sevenleri ile buluşacak. Sizde bu müzik ziyafetine gitmek isterseniz Bubilet'de yerinizi ayırt edebilirsiniz.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Mert Demir, bu sıralar magazin dünyasında gündemden düşmüyor.

Konser fiyatları ise şöyle;

Genel giriş ayakta: 549 TL

Sahne önü ayakta: 899 TL

Konser Kayseri Erciyes Kültür Merkezi (EKM), açıkhava bölümünde yapılacak.

Mert Demir Kimdir ?

Türk şarkıcı, söz yazarı, prodüktör, yapımcı ve aranjör. Pop, bedroom pop, R&B ve arabesk çok gibi çeşitli müzik tarzlarında yaptığı parçalarla tanındı. Mert Demir, gitar, elektro gitar, bas, piyano, klavye ve DJ mikseri gibi çeşitli enstrümanlar çalmaktadır. Beyoğlu, İstanbul'da doğup büyüyen Demir, ortaokul yıllarından itibaren müzik ile uğraşmaya başladı. Lise eğitimi bittikten sonra yurtdışına yerleşmeye hazırken, O Ses Türkiye yarışmasına katıldı ve finale kadar yükseldi. 2014 yılından itibaren FadeOut Müzik stüdyosunda çeşitli işler yaptı. 2016 yılında aynı stüdyodan 'Beyaz Giyme Toz Olur' adlı parçayı canlı olarak yayınladı.

Ünlü şarkıcı Kayseri'ye Geliyor - Tarih verildi!