Ünlü Şarkıcı Kayseri'ye Özel Konser Verecek - Üstelik Ücretsiz!

Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı, Kayseri'de konser verecek. Müzik dünyasına adım attığı ilk günden itibaren hem müziği, hem şarkı sözleri hem de kendine has yorumlarıyla büyük bir çıkış yakalayan sanatçı, bir mağaza açılışı için Kayseri'de hayranlarıyla bir araya gelecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Ünlü Şarkıcı Kayseri'ye Özel Konser Verecek  - Üstelik Ücretsiz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Güliz Ayla, Kayseri'ye geliyor. Hem şarkı sözleri hem de kendine has yorumlarıyla büyük bir çıkış yakalayan Güliz Ayla, bir mağaza açılışı için Kayseri’de hayranlarıyla buluşacak.

Hayranları Heyecanla Bekliyor

Ünlü şarkıcı, hit şarkılarıyla Kayseri'ye geliyor. ‘Olmazsan Olmaz’ ve ‘Bahsetmem Lazım’ gibi popüler şarkılarıyla tanınan Güliz Ayla, Mazakaland eğlence merkezinin yanında düzenlenecek etkinlikte hayranlarıyla buluşacak.  Ayla’nın Kayseri ziyareti, şehrin müzikseverleri için büyük bir heyecan kaynağı oldu. 

Unutulmaz Bir Konser İçin Geri Sayım Başladı

Güliz Ayla, müzik kariyerine başladığı günden bu yana birçok hit şarkıya imza attı. Kendine özgü yorumu ve güçlü sahne performanslarıyla dikkat çeken sanatçı, Türkiye’de ve yurt dışında geniş bir hayran kitlesine sahip olan sanatçı Kayseri’de hayranlarına unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Ünlü şarkıcı, mağaza açılışında hayranlarına unutulmaz bir konser sunacak. Konser, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 15.00’te gerçekleştirilecek ve Kayseri’de büyük bir coşkuyla bekleniyor.