Ünlü şarkıcı Tarkan'ın dikkat çeken Kayseri bağlantısı

Türk pop müziğinin efsanevi ismi Tarkan, seslendirdiği şarkılar ve konserdeki dansları ile uluslararası arenada da adından sıkça söz ettiriyor. Peki megastar Tarkan'ın Kayseri bağlantısı olduğunu biliyor muydunuz? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın dikkat çeken Kayseri bağlantısı

Türkiye'de geniş bir hayran kitlerine sahip Tarkan küresel çapta da büyük bir üne sahip. Sanatçının 90'lı yıllarda çıkardığı ölürüm sana albümündeki Şımarık şarkısı pek çok ülkenin müzik listelerine giriş yaptı. Gönüllerde taht kuran megastarın Kayseri bağlantısı ise oldukça yakın...

Pop müziğine damga vuran Tarkan sahne performanslarıyla dinleyicilerini unutulmaz anlar yaşatıyor. Konserlerine devam eden ünlü şarkıcı geçtiğimiz yıl Kayseri'de FantaFest kapsamında hayranlarıyla buluştu. Tarkan, sahneye asansörle alevler içerisinde bir sahne tasarımı ile çıktı. 

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın dikkat çeken Kayseri bağlantısı

40 bin kişi alkışladı!

Tarkan ve fetsival kapsamında konser veren Manga grubunun konserine binlerce kişi akın etti. Kayseri'de gerçekleşen konserde Megastar'ın kayseri açıklaması sahnede adeta alkış tufanı kopardı.

Ünlü şarkıcı sahnede dans şovları ve şarkılarıyla hayranlarını eğlendirdiği sırada, ''Ben yarı Kayseriliyim. Annem Kayserili babam İzmirli yanı'' dedi.