Ünlüler Kayseri'ye geliyor

CZN Burak, Ümit Erdim, Muscar ve diğer ünlülerin de katılacağı Kayseri Kadın Kooperatifleri Fuarı, Kayseri'ye ev sahipliği yapacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun Kayseri Haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ünlüler Kayseri'ye geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri, 13 Haziran 2023 - Kayseri Kadın Kooperatifleri, Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenecek olan özel bir fuara ev sahipliği yapacak. 16-25 Haziran tarihleri arasında değişen olan fuara, ünlülerin de katılımıyla dikkat çekiyor. CZN Burak, Ümit Erdim, Muscar, Hopdedik Ayhan, Mehmet Aydın ve diğer birçok ünlü isim, fuarın özel konukları arasında yer alacak.
Bu etkinlik, Kayseri'nin güçlü ve üretken kadınlara destek olmayı amaçlıyor. Kadın girişimcilerin, el emeklerini sergileyeceğiı fuar, yerel ekonomiye de katkıda bulunacak. Kayseri Kadın Kooperatifleri'nin buluşacağı etkinlik, birçoğunun üretimlerini ağırlayacak ve çeşitli şekillerde sergileneceği bir platform olacak.
Fuarın genişlemesine katılan ünlüler arasında, sosyal medya fenomeni CZN Burak, Ümit Erdim, Muscar, komedyen Hopdedik Ayhan ve Mehmet Aydın da bulunuyor. Bu ünlüler, fuara ayrı bir renk katacak.
Kayseri Kadın Kooperatifleri, fuara katılacak olan tüm halkı davet ediyor. Fuar boyunca birbirinden özgün ve el emeği sonucunda sergileneceği etkinliğe büyük katılım olması bekleniyor.
Kayseri Kadın Kooperatifleri Fuarı, 16-25 Haziran tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde yapılacak. Tüm misafirlerin davetli olduğu etkinlik, Kayseri'nin ürettiği kadınlara destek verme fırsatı sunarken, tüketmeye de benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Kadın Kooperatifleri'ne verdiği önemle büyük takdir topluyor.