Uyuşturucu kaçakçısı kıskıvrak yakalandı! Cezası kesinleşti

Kayseri'de düzenlenen operasyonda, uyuşturucu ticareti ve kullanmak suçlarından 14 yıl 1 ay hapis cezası bulunan S.Ö. yakalanarak cezaevine gönderildi. Detaylar haberimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Uyuşturucu kaçakçısı kıskıvrak yakalandı! Cezası kesinleşti

Kayseri Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 4 Ekim 2024 günü gerçekleştirdikleri titiz bir operasyonla, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından aranan S.Ö. (1994, Kayseri) isimli şahsı yakaladı. Hakkında 14 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Ö., ekiplerin sıkı takibi sonucu saklandığı adreste kıskıvrak yakalandı. Zanlı, gözaltına alındıktan sonra adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildi.

Emniyet yetkilileri, operasyonun ardından yaptıkları açıklamada, uyuşturucu suçlarıyla mücadelede taviz verilmeyeceğini ve halkın huzurunu bozmaya çalışan tüm suçluların adalete teslim edileceğini vurguladı. Kayseri genelinde bu tür operasyonların artarak devam edeceği belirtilirken, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlama konusunda kararlı bir tutum sergilendiği ifade edildi.