Uzaya Hatıranızı Bırakın!

Milyonlarca Türk vatandaşı, tarihi bir an olan Türkiye'nin ilk uzay yolculuğuna şahitlik edecek. Vatandaşlar uzaya hatırasını bırakmak için, Türkiye Uzay Ajansı'nın oluşturduğu Uzay hatıra biletine başvuru yapıyor. Peki Uzay Hatıra Bileti nasıl alınır? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Uzaya Hatıranızı Bırakın!

Milyonlarca Türk vatandaşı, tarihi bir an olan Türkiye’nin ilk uzay yolculuğuna şahitlik edecek. Vatandaşlar uzaya hatırasını bırakmak için, Türkiye Uzay Ajansı’nın oluşturduğu Uzay hatıra biletine başvuru yapıyor.

Binlerce Türk vatandaşı, tarihi bir anı olan Türkiye'nin ilk insanlı uzay yolculuğunu ölümsüzleştirmek amacıyla uzay hatıra bileti oluşturuyor. Uzay hatıra kartları, heyecanla beklenen ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzaya çıkışı ile birlikte satışa sunuldu. Türkiye Uzay Ajansı sosyal medya üzerinden bu benzersiz deneyimi paylaşarak vatandaşlara uzay hatıra bileti oluşturma bilgilerini aktardı.

Uzaya Hatıranızı Bırakın!

Uzay hatıra bileti oluşturma ekranı, büyük talep görüyor. Türkiye Uzay Ajansı'nın internet sitesinde yayımlanan ekran, vatandaşların isimlerini yazarak bu tarihi anı ölümsüzleştirmelerine olanak tanıyor. Türkiye'nin ilk insanlı uzay yolculuğu, 18 Ocak'ta gerçekleşecek ve Alper Gezeravcı'yı taşıyan roket, gece 01:11'de uzaya fırlatılacak. Fırlatma töreni, İstanbul ve Ankara'daki meydanlardan ve bilim merkezlerinden izlenebilecek.

Hatıra biletini oluşturmak için siteye girip adınızı yazmanız yeterli olacaktır. Adınızı yazıp oluştur kısmına tıkladığınızda, hemen yanında indir seçeneği gelecek. İşte bu kadar kolay bir şekilde hatıra kartınızı oluşturabilirsiniz.

HATIRA BİLETİ OLUŞTURMAK İÇİN TIKLAYINIZ...