Uzman çavuşlara kadro umudu!

37 yıldır kadro müjdesi bekleyen uzman çavuşlara, yeni yasama döneminde kadro umudu doğdu. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, yeni dönemde bu sorunu çözmek için gayret göstereceğini ifade etti. Ayrıntılar haberimizde…

Uzman çavuşlara kadro umudu!

Yıllardır Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde fedakarca mücadele eden uzman çavuşlar, yıllardır daimi kadroya geçmeyi bekliyor.

14 Mayıs seçimlerinden önce taleplerini yüksek sesle dile getiren uzman çavuşlar, yeni dönemde isteklerine kavuşmayı bekliyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ulvi Yönter, bir süredir bu problemin çözüme kavuşması için gayret gösteriyor.

Benzer bir çaba da MHP Kayseri Milletvekili Bakir Ersoy tarafından yürütülüyor. Seçimlerden önce dönemin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile görüşen Ersoy, uzun süredir kadro bekleyen uzman çavuşların kadro ve özlük hakları ile ilgili gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti.

Ersoy, Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Çiftçi ile devamlı irtibat halinde olduğunu belirterek, yeni dönemde gerekli çalışmaları başlatacaklarını ifade etti. Ersoy, "Yeni dönemde de Uzman Çavuşlarımızın kadro ve özlük hakları ile ilgili elimizden ne geliyorsa yapacağız.” Dedi.
Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Çifçi ise sosyal medya hesapları üzerinden şu açıklamayı yaptı:

“Biz bu mücadeleyi kazanacağız Fedakarca görev yapan Kahraman uzman çavuşlar özlük haklarına kadroya kavuşacak Bağrından çıktığımız aziz Milletimiz istiyor kahramanların mağduriyetinin bitmesini Tüm siyasetçiler istiyor Stklar istiyor Sosyal medya grupları istiyor Emekli Komutanlarımız istiyor Milletin gücünden daha büyük bir güç tanımıyorum diyen sayın Cumhurbaşkanım ve ekibi sanırım bu istekleri sosyal medyadan takip ediyordur. Bu mağduriyeti sonlandıracaklarına inanıyoruz.”