Vali Çiçek: 'Milli Bayramlar Burada Başka Bir His Veriyor'

Kayseri'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü, çeşitli törenlerle coşkulu bir şekilde kutlandı. Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Vali Çiçek: 'Milli Bayramlar Burada Başka Bir His Veriyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü, çeşitli törenlerle coşkulu bir şekilde kutlandı. Etkinlikler, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başladı. Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Vali Çiçek: 'Milli Bayramlar Burada Başka Bir His Veriyor'

Törenler, Valilik Makamı'ndaki tebrikat kabulüyle devam etti. Valimiz Gökmen Çiçek’in kabul ettiği tebriklerin ardından, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kutlama törenine geçildi.

Törene TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Valimiz Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekilleri Aşkın Genç, Murat Cahid Cıngı, Şaban Çopuroğlu, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Kadircan Kottaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, askeri ve mülki erkan, kamu kurum yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Valimiz Gökmen Çiçek, törende yaptığı açıklamada, 'Kayseri, milli bayramlarda gerçekten bambaşka bir atmosfere bürünür. Kayseri Türkiye’nin sigorta şehirlerinden birisidir. Kurtuluş Savaşına yüzlerce öğrencisi gidip, mezun vermeyen birkaç okuldan biri olan Kayseri Lisesi, şehrimizin milli duygularını ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Erciyes’in eteklerinde milli bayramları kutlamak bize başka bir his veriyor. İnşallah, önümüzdeki yıllarda daha coşkulu bir şekilde bu bayramları kutlayacağız' dedi.

Vali Çiçek: 'Milli Bayramlar Burada Başka Bir His Veriyor'

Valimiz Gökmen Çiçek, sözlerini “Tüm vatandaşlarımızın ve Kayserili hemşerilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde tamamladı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenler, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunması, halk oyunları gösterileri ve geçit töreni ile sona erdi.