Vali Çiçek'ten esnafa çağrı!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek yeni eğitim öğretim yılı kutlamalarına katıldı. Burada konuşma yapan Vali Çiçek, esnafa çağrıda bulunarak, 'Hiçbir öğrencimizin ne okul içerisinde ne çevresinde en ufak mutsuz olmasına, güvensiz olmasına müsaade etmeyeceğiz.' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

Vali Çiçek'ten esnafa çağrı!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek yeni eğitim öğretim yılı kutlamalarına katıldı. Burada konuşma yapan Vali Çiçek, esnafa çağrıda bulunarak, 'Hiçbir öğrencimizin ne okul içerisinde ne çevresinde en ufak mutsuz olmasına, güvensiz olmasına müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, esnafa çağrıda bulunarak çocuklara sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. 

Valilik, büyükşehir belediyesi ve STK'lar ile koordineli çalışıldığını belirten Çiçek, "Bu sene Türkiye'de belki ilk olarak okul servisleriyle ilgili farklı bir çalışma başlattık. Öğrencilerimizi taşıyan araçların güvenli olması bizim birinci önceliğimiz. Türkiye'de ilk olarak bütün okul servis şoförlerini uyuşturucu testinden geçirdik." dedi.

Çiçek, okul güvenliği konusunda da okul polisi sayısının 2 kat artırıldığını kaydederek okul çevrelerinin kameralarla donatıldığını söyledi.

Kayseri'den Türkiye'ye örnek proje- Bu uygulama çok konuşulacak…

Okulların geleceğin teminatı olduğunu anlatan Çiçek şunları kaydetti:

"Hiçbir öğrencimizin ne okul içerisinde ne çevresinde en ufak mutsuz olmasına, güvensiz olmasına müsaade etmeyeceğiz. Bu sene eğitimde çok daha büyük başarılar elde edeceğiz. Bunu nereden biliyorum? Milli eğitimin uygulayacağı projelerden biliyorum. Özellikle sportif faaliyetlerde bu sene sosyal faaliyetlerde çok daha aktif olacağız okullarda kurduğumuz kulüpler çok daha aktif olacaklar. Çok daha önemli sosyal faaliyetler ortaya getireceğiz. Bu konuda büyükşehir belediyemizden söz aldık. Her zaman olduğu gibi bu sene de büyükşehir belediyesi okullarımızı destekleyecek. İlçe belediyelerimiz okullarımızı destekleyecek. Inşallah kazasız belasız başarılarla dolu bir sene geçiririz diye ümit ediyor, bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum."