Vali Çiçek'ten Kayserili Gençlere Mesaj!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Erva Spor Okulları'nın 35. sinin açılışına katıldı. Çiçek açılışta gerçekleştirdiği konuşmasında gençlere seslendi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de..

Vali Çiçek'ten Kayserili Gençlere Mesaj!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding tarafından Talas ilçesinde yaptırılan Boyçelik ERVA Spor Okulu’nun açılışına katılan ve burada bir konuşma gerçekleştiren Vali Çiçek daha sonra sosyal medya hesabı üzerinden gençlere yönelik bir video yayınladı.

Gençlere çok güvendiğini belirten ve çalışmanın önemini vurgulayan Çiçek, 35. Erva Spor okullarının hayırlı olmasını dileyerek, konuşmasında şu sözlere yer verdi: 

'ErVa Erdemlerimizle Varız Spor Okullarımızdan 35’incisini Erciyes Anadolu Holding bünyesinde Boyçelik ErVa Spor Okulumuzu Talas ilçemiz Mevlana mahallemizde açarak gençlerimizi sporla buluşturmaya ve Her Mahalleye Bir Spor Okulu açmaya devam ediyoruz.

Değerli gençler sizlere çok güveniyorum. ErVa Spor Okullarımızda çalışmaya devam ettikçe kazanacağınız şampiyonluklarla milletimizi gururlandıracağınıza, okutacağınız İstiklal Marşımız ile bayrağımızı onurlandıracağınıza eminim.

Sizlere yakışan da budur.'