Vali Çiçek'ten videolu paylaşım: 'Tüm cephelerde uyuşturucuya karşı savaş açtık.'

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda uyuşturucuya karşı savaş açtıklarını belirterek uyuşturucu hakkında alınan önlemlerden suçun önlenmesine kadar çok sayıda yapılan icraat hakkında bilgiler verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Vali Çiçek'ten videolu paylaşım: 'Tüm cephelerde uyuşturucuya karşı savaş açtık.'

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Uyuşturucuya karşı mücadelesi ile bilinen Vali Çiçek ‘Uyuşturucuya topyekûn savaş başlattık. Çok büyük başarılar elde ettik’ diyerek her mahalleye ERVA Spor Okulu açma konusundaki kararlığını vurguladı. 

İl Müdürleri'nden kararlılık mesajı…

Videoda İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Gençlik ve Spor İl Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Müftüsü’ de yer aldı. İl Müdürleri ve İl Müftüsü uyuşturucuya karşı alınan önemler ve tedbirler hakkında bilgiler verirken uyuşturucuya karşı yürütülen mücadele çalışmalarında kararlılık mesajı verdi. 

Rehabilitasyon Merkezi’nde sona doğru

Yeşilay ile birlikte en büyük rehabilitasyon merkezlerden birinin Kayseri’de inşa edildiğini ifade eden Vali Çiçek, Kasım sonuna kadar Rehabilitasyon Merkezi’nin açılacağını söyledi.