Vali Gökmen Çiçek ateş püskürdü!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İsrailli bakana ateş püskürdü. İsrail Dışişleri Bakanı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Türkiye'yi hedef alan paylaşımı nedeniyle Vali Çiçek, X hesabı üzerinden çok sert tepki gösterdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber, Kayseri haberlerinde…

Vali Gökmen Çiçek ateş püskürdü!

İsrail’in Filistin ve Gazze şeridine karşı saldırıları sürüyor. İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımda bulundu. Bunun üzerine Türk bürokratlardan Katz'a tepkiler yağarken Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de sessiz kalmadı.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Katz'ın paylaşımını alıntılayarak tepki gösterdi. Paylaşımında İsrail'in Filistin zulmüne vurgu yapan Vali Çiçek, İsrailli bakanı 'coğrafyayı kan ve zulme boğan bir rejimin dışişleri bakanı' şeklinde nitelendirdi.

Vali Çiçek paylaşımında şu ifadelere yer verdi, 'Çocuklara acı çektiren, onlara göz yaşı döktüren, bunlar yetmezmiş gibi yaşadıkları coğrafyayı kan ve zulme boğan bir rejimin dışişleri bakanı olacak kişi, hiç utanmadan dünya mazlumlarının tamamı için dil, din, ırk gibi hiçbir ayrım ayrım yapmayan ve her yerde hakkı savunan ülkemizin Cumhurbaşkanı'na laf etmeye cüret ediyor.

Bütün dünya sussa bu millet susmaz ve mazlumların sesi olur.

Bütün dünya gözlerini kapasa bu millet haklının gözü olur.

Bütün dünya sessiz kuytulara saklansa bu millet feryatları duyar zalimlerin zulümlerini en önde hakkı haykırır...'

Vali Çiçek’in paylaşımı kısa sürede pek çok beğeni alırken binlerce görüntülemeye ulaştı.