Vali Gökmen Çiçek'ten Recep Uçar yorumu – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un yeni teknik direktörü Recep Uçar olarak belli olmasının ardından tebrik mesajları gelmeye devam ediyor. Uçar'ın takımın başına geçmesiyle birlikte Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tebrik mesajı paylaştı. Vali Çiçek, Uçar'a hoş geldin ileterek, şehir ve kulüp için olumlu bir mesaj verdi. detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Vali Gökmen Çiçek'ten Recep Uçar yorumu – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da teknik direktör Çağdaş Atan'dan boşalan göreve Recep Uçar'ın atanmasının ardından, yüzler gülüyor. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, yeni teknik direktör Recep Uçar’a sosyal medya hesabından yorumda bulundu.
Vali Gökmen Çiçek, şunları kaydetti: "Şehrimizin gururu Mondihome Kayserispor'a hoş geldin Recep Uçar hoca. Kayseri, kulübümüz ve Recep hocamız için hayırlı olsun diliyorum." dedi.
Vali Çiçek'in sıcak ve olumlu mesajları, Kayserispor camiasını tarafından takdirle karşılandı. Vali Çiçek, ilk geldiği günden buyana Sarı-Kırmızılı takımın problemleriyle yakından ilgilenmesi ve verdiği desteklerle büyük takdir topluyor. 
Diğer yandan Uçar’ın, ilk olarak eksik bölgeler hakkında yardımcılarıyla birlikte rapor hazırlanıp, ona göre transfer listesi vereceği gelen bilgiler arasında yer aldı.