Vali Gökmen Çiçek'ten son dakika açıklaması!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten dün yaşanan olaylara ilişkin son dakika açıklaması geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

Vali Gökmen Çiçek'ten son dakika açıklaması!

Dün akşam saatlerinde Danişmentgazi Mahallesi'nde Suriye uyruklu şahsın Suriye uyruklu kız çocuğuna yönelik cinsel taciz iddiası nedeniyle Kayseri'de olay çıktı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten son dakika açıklaması geldi.

Dün meydana gelen olayda vatandaşlar Suriyelilere ait dükkanları yaktı, araçları devirdi. Gün ağarınca ortaya çıkan görüntü ise akşamki olayların büyüklüğünü gösterdi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın bölgeye giderek halka sakinlik çağrısı yaptı.

Bugün de Kayseri Valiliği'nde kent protokolünün katıldığı istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Jandarma Komutanlığı, parti il başkanları, sivil toplum kuruluşları ve pek çok kurum ve kuruluş başkanları katıldı.

Vali Çiçek toplu çekilen fotoğrafı sosyal medyadan paylaşarak şunları kaydetti: 'Kıymetli Kayserili hemşehrilerimiz ilimizde dün akşam vuku bulan elim hadise neticesinde yaşanan üzücü olayların ardından bugün Kayseri Valiliğimizde, Milletvekillerimiz, İl Emniyet Müdürlüğümüz, İl Jandarma Komutanlığımız, Siyasi Partilerimizin İl Başkanlıkları, İl Müdürlüklerimiz, Kayserispor Yönetimimiz, Taraftar gruplarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Oda ve Borsalarımız ve Muhtarlarımızla bir araya gelerek ilimizin huzur ve güvenliği için gerekli tedbirlerimizi ortak istişare ve görüşle almış bulunmaktayız. 

Tüm hemşehrilerimizin itidal ve sağduyu içerisinde devletimizin kurumlarına duydukları güven dahilinde sükunetle davranmaya davet ediyoruz.'