Vatan mahallesinde yaşayanlar şikayetçi - 'Aradık, gelmediler!'

Kayseri'nin Vatan mahallesinde ikamet eden vatandaşlar temizlik şikayetiyle WhatsApp ihbar hattımıza başvurdu. Kocasinan Belediyesi'ni arayarak talepte bulunan vatandaşlar, belediyenin gelmemesinden şikayetçi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Vatan mahallesinde yaşayanlar şikayetçi - 'Aradık, gelmediler!'

Kayseri'nin Vatan mahallesinde yaşayan vatandaşlar belediyenin temizlik konusunda yardımcı olmamasından dolayı şikayetçi. WhatsApp ihbar hattımıza şikayette bulunan F.B. 'Belediyeye şikayetimiz ilettik. Tamam dediler ama gelmediler' dedi.

Vartan ismiyle bilinen Erkilet'e bağlı olan köy Kocasinan'a bağlanarak Vatan mahallesi adını aldı. Yeni yerleşim yerine yerleşen mahalle sakinleri bugüne kadar her şeyden memnun olduklarını dile getiriyor. Fakat Vatan mahallesi sakinleri temizlik ile ilgili sıkıntılarını öncelikle Belediyeye ilettikleri fakat geri dönüş yapılmadığı için basına sorunu yöneltmek istediklerini ifade ettiler. Özellikle Vatan mahallesinde bulunan mezarlığın temizliğinin yapılmadığını dile getiren F.B. 'Mezarlığı yaptılar düzenlediler çok sağolsunlar. Ama temizlik yok. Herkes kendi emeği ile yapmaya çalışıyor. Konu ile ilgili belediyeyi aradık. Belediyeden tamam temizlik için geleceğiz yanıtını aldık. Ama hala gelen giden olmadı. Eşimiz ziyarete gittikçe ben birşeyler yapmaya çalışıyorum. Ama bende yaşlıyım çok derin yapamıyorum. Belediyeden yanıt alamayınca aklımıza siz geldiniz. Yetkililerden dönüş bekliyoruz' ifadesinde bulundu.

Sizde WhatsApp ihbar hattımıza şikayet ve isteklerinizi iletebilirsiniz. WhatsApp iletişim numaramız: 0554 008 51 13