Vatandaşın Beklediği Haber Geldi!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın ve Kocasinan Belediyesi'nin resmi Instagram hesapları, bilinmeyen bir nedenle dün akşam saatlerinde kapanmıştı. Vatandaşlar tarafından merak konusu olan bu durumun nedeni öğrenildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Vatandaşın Beklediği Haber Geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın ve Kocasinan Belediyesi'nin resmi Instagram hesapları, bilinmeyen bir nedenle dün akşam saatlerinde kapanmıştı. 
Sosyal medya kullanıcıları ve bölge sakinleri tarafından fark edilen bu beklenmedik durum vatandaşların merak içinde kalmasına neden olmuştu. 

Dün akşam saatlerinden bu yana resmi bir açıklama bekleyen vatandaşlara, hesapların neden kapandığına dair herhangi resmi bir açıklama yapılmazken az önce edinilen bilgilere göre hesapların teknik bir arızadan dolayı kapandığı ve tüm hesapların birbirine bağlı olduğu için aynı anda hepsinin kapandığı öğrenildi. 

Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın ve belediyenin sosyal medya hesapları, halkla iletişimi sağlamak, belediye faaliyetlerini ve duyurularını paylaşmak için aktif olarak kullanılıyor.