Vekil Böhürler duyurdu- Kayseri'de bir ilk!

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Kayseri'de bir ilk diyerek Kayseri Ticaret Odası'nda gerçekleştirilecek eğitime dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Vekil Böhürler duyurdu- Kayseri'de bir ilk!

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Kayseri Ticaret Odası’nda gerçekleştirilecek eğitime dikkat çekti. Sermaye Piyasası Kurulu, Kayseri Valiliği ve Kayseri Ticaret Odası iş birliği ile gerçekleştirilecek olan Finansal Okuryazarlık Seferberliğinin büyük bilinç oluşturması bekleniyor. 

Etkinlik Yarın Düzenlenecek

Türkiye Finansal Okuryazarlık Seferberliği kapsamında iş dünyasından kadınlara, gençlere farkındalık ve bilinç oluşturmak üzere verilecek olan seminer yarın saat 16.00'da, Kayseri Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Finansal okuryazarlık nedir?

Finansal okuryazarlık, bireylerin finansal bilgileri anlama, değerlendirme ve uygulama yeteneğidir. Bu kavram, bütçe yapma, tasarruf etme, yatırım yapma, borç yönetimi ve finansal hedefler belirleme gibi alanları kapsar ve finansal okuryazarlık, bireylerin maddi kararlarını daha bilinçli bir şekilde almalarına yardımcı olur.