Vekil Özsoy'dan Başkent'te kritik ziyaretler!

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Ankara'da önemli ziyaretler gerçekleştiriyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Vekil Özsoy'dan Başkent'te kritik ziyaretler!

Ak Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş'ı makamlarında ziyaret etti ve istişarelerde bulundu. 

TBMM yeni döneminin açılmasıyla beraber memleketlerinde faaliyetlerini sürdüren vekillerde Başkent Ankara’ya dönüş yapmaya başladı.  Vekil Özsoy Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u ziyaret etti.
Vekil Özsoy, ‘Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’u makamında ziyaret ettik. Nazik misafirperverliği ve şehrimize göstermiş olduğu yakın alakadan dolayı sayın bakanımıza şükranlarımı sunuyorum.’ İfadelerini sosyal medya hesabından paylaştı. 

 

Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’a da tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Vekil Özsoy, Ziyaretine ilişkin sosyal medya paylaşımı yaptı ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Mahmut Demirtaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Emniyet Genel Müdürümüze nazik misafirperverliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.’ ifadelerine yer verdi.