Yahyalı yasa boğuldu - Acı Haber Adana'dan geldi

Adana'nın Tufanbeyli İlçesi'nde feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazada Kayserili 2'si çocuk, toplam 4 kişi hayatını kaybetti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ayşe Tokalı ve Elif Yağmur (43)'un, Ayşe Tokalı'nın 8 yaşındaki kızı Ravza Nur Tokalı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Adana Tufanbeyli'deki trafik kazasında Kayserili aile için başsağlığı ve geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Yahyalı yasa boğuldu - Acı Haber Adana'dan geldi

Adana'da meydana gelen feci trafik kazasında 2'si çocuk, toplamda 4 kişi hayatını kaybederken, Kayseri'nin Yahyalı İlçesi yasa boğuldu. 

Kazanın köpeğe çarpmamak için manevra yapan araın, uçurumdan düştüğü öğrenildi. Kaza, Tufanbeyli ilçesine bağlı Ağdaşalağı Yaylası mevkiinde meydana geldi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri ikiz kardeşler Ayşe Tokalı ve Elif Yağmur (43)’un, Ayşe Tokalı’nın 8 yaşındaki kızı Ravza Nur Tokalı’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Adana Tufanbeyli'deki trafik kazasında Kayserili aile için başsağlığı ve geçmiş  olsun mesajı yayımladı ve şu ifadeler kullandı: "Adana Tufanbeyli'de gerçekleşen ve hepimizi derin üzüntüye boğan trafik kazasında vefat eden Yahyalı Ulupınarlı hemşehrimiz Selçuk Tokalı'nın eşi, baldızı ve evladına Yüce Allah'tan Rahmet, yakınlarına ve sevenlerine Sabr-ı Cemil’ler, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."