Yahyalı'yı daha önce hiç böyle görmediniz! Kayseri Gezilecek Yerler

Kayseri'nin cennet köşesi Yahyalı, drone ile havadan görüntülendi. Sonbaharın rengi cümbüşü arasında, şelaleler diyarının büyüleyici manzaraları görenleri kendine hayran bıraktı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yahyalı'yı daha önce hiç böyle görmediniz! Kayseri Gezilecek Yerler

Sonbaharın renkleriyle bütünleşen Yahyalı, Kayseri'nin en değerli turistik noktalarından biri.

Yahyalı, bu kez şaleleriyle değil, havadan görünümüyle kendine hayran bıraktı. Yahyalı, havadan bir başka güzel. Drone ile gerçekleşen özel turda, şelaleler diyarının eşsiz güzellikleri izleyenleri kendine hayran bıraktı.
Yerli ve yabancıların uğrak noktası olan Yahyalı, doğal güzellikleriyle yılda onu yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Şelalelerin serin suları, yeşilin tonunu barındıran ormanları ve sonbaharın sarı, kırmızı, turuncu renkleri arasındaki renk cümbüşü insanı haftanın stresinden uzaklaştırıyor. 
Yahyalı'yı yükseklerden, bir drone'un gözünden izliyoruz.

İlçenin girişinden çıkışına hızlı ve yavaş iki ayrı çekimde gerçekleşen turu izleyen, yeniden bakıyor. Unutulmaz bir deneyim için, sonbaharın en güzel renkleri sizleri Yahyalı'ya davet ediyor. 
Kayseri’de gezilecek yerler arasında en uğrak yer olarak dikkat çeken Yahyalı, dört mevsimde de ziyaretçilerini ağırlıyor.