Yahyalıspor atağa geçti! Yönetim değişti, hedef belirlendi

2024-2025 Futbol Sezonunda Kayseri'yi Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Yahyalıspor yeni bir yapılanma içerisine girdi.  Yahyalıspor yönetimde değişikliğe giderek hedefini 3. Lig olarak belirledi. Detaylar haberimizde...

Yahyalıspor atağa geçti! Yönetim değişti, hedef belirlendi

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyerek 3. Lig'i isteyen Yahyalıspor öncelikle yeni yönetimini belirledi. 

Yahyalıspor'un Yönetim Kurulu Belirlendi

Yönetim Kurulu; Şahin Kömürcü (Başkan), Nebi Akkuş (Başkan Yardımcısı) Adem Sarıçiçek (Genel Sekreter) Menderes Yıldırım (Sayman) İzzet Bilici (Futbol Şube Sorumlusu) İsmail Baş (Yönetim Kurulu Üyesi) Yahya İlçin (Yönetim Kurulu Üyesi) olarak belirlendi.

Teknik Direktör Furkan Selim Ünlü ile anlaşıldı!

Yahyalıspor Teknik Direktör Furkan Selim Ünlü ile anlaşma sağladı. Yıllarca profesyonel futbol oynayan eski milli futbolcu Ünlü yeni sezonda Yahyalıspor'u 3. Lig'e taşımak için direksiyonun başında olacak.

Başkan Esat Öztürk'ten destek mesajı

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yönetim Kurulu ve Teknik Direktör Furkan Selim Ünlü, Yahyalı'da bir araya gelerek hedefi koydu. Başkan Öztürk açıklamalarda bulunarak, 'Öncelikle yönetim kurulumuza ve Furkan Selim Ünlü hocamıza teşekkür ediyorum. Yeni sezonda inşallah hedefimizi 3. Lig olarak belirledik ve bir araya geldik. Furkan hocamıza güvenimiz tam. İnşallah onun liderliği ve yönetim kurulumuz'un çabalarıyla Yahyalı'yı her konuda olduğu gibi futbol anlamında da ön plana çıkaracağız. Bölgesel Amatör Lig'de iyi işler yapacağımıza eminim. İnşallah Yahyalı ismini herkese duyuracağız. Yeni sezon yönetimimize, hocamıza ve Yahyalı'mıza hayırlı olsun, Allah utandırmasın.' dedi.

Yahyalıspor atağa geçti! Yönetim değişti, hedef belirlendi

Başkan Şahin Kömürcü: Hedefimiz 3. Lig!

Kulüp Başkanı Şahin Kömürcü ise, ''Tabii 50 bin nüfuslu bir ilçeyiz, fazlası var eksiği yok. Spora gönül vermiş, spor adamı belediye başkanımız var. Belediye Başkanımız özellikle Yahyalı'nın tanınması ve başarılı olması için bizlerden de rica etti, Cumhur ittifakının ilçe başkanlarından oluşan bir yönetim var, Sporun içinden gelen bir İzzet hocamız oda futbol şu e sorumlusu olarak görev yapacak. İki tane de çok değerli yönetim kurulu, değerli aynı zamanda ekonomik durumları da çok güçlü tamamen kendilerine de güvendiğimiz yönetim kurulu üyelerinden oluşuyor. Tek hedef var 3. Lig! Başka bir hedef yok. Bu ilçe buna hazır, bunu götürür. Heyecanla, şevkle yola çıktık. 3. Lig için, Furkan hocamızla birlikte yola çıktık hedefe ulaşacağız inşallah dedi.''

Teknik Direktör Furkan Selim Ünlü ise, ''Yeni sezon hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Belediye Başkanımız Esat Öztürk'e, Yönetim Kurulu Başkanımız Şahin Kömürcü'ye, Şube Sorumlumuz İzzet Bilici ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Sezon açılışımızı 28 Temmuz Pazar günü Yahyalı'da yapıyoruz. Tüm Yahyalıspor sevdalılarını sezon açılışımıza bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.