Yaparsa Memduh Başkan Yapar!

Sosyal medya platformu X'te bir kullanıcı, şehrin yetkililerini etiketleyerek talebini dile getirdi. Açıklamasına 'Yaparsa Memduh Başkan yapar' yorumunu ekledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Yaparsa Memduh Başkan Yapar!

Sosyal medya platformu X'te ‘Neden Kayseri’de golf sahası yok? Antalya’ya gidip oraya mı para kazandıralım?’ diye sitemde bulunan bir kullanıcı, talebine Kayseri Büyükşehir Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın olumlu dönüş yapacağını umduğunu belirterek paylaşımda bulundu.

Kullanıcı paylaşımında, ‘Başkanlarım, bizim Kayserimizde neden golf oynayabileceğimiz yerler yok? Antalya şehrine gidip hep oraya mı para kazandıralım? Golf simülasyon cihazları var. Mesela iklim şartları müsait olmadığı kış aylarında projeksiyonla bu tip simülasyonlarla da keyifli sporu insanlara belli bir ücret karşılığında hizmete açarsınız.’ ifadelerini kullanırken, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nu etiketledi.

Sonrasında da AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı’yı etiketleyerek, ‘Sn Milletvekilim, bu tip golf sporu Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçemizde olsa sizce de iyi olmaz mı? Ya da golf simülasyonu yapılsa olmaz mı? Yaparsa Kayseri Büyükşehir Belediyesi yapar’ dedi.