Yapay Zekâ Kavun Seçti – Bakın nasıl çıktı?

ChatGPT'yi hemen hemen herkes aktif olarak kullanıyor. Sosyal medyada bir kullanıcı da yapay zekaya kavun fotoğrafını atarak iyi bir kavun seçmesini istedi. Bakın yapay zekanın seçtiği kavun nasıl çıktı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Yapay Zekâ Kavun Seçti – Bakın nasıl çıktı?

ChatGPT’yi hemen hemen herkes aktif olarak kullanıyor. Yeni ara yüzü olan ChatGPT-4o’a fotoğraf ekleyebiliyorsunuz. Sosyal medyada bir kullanıcı da yapay zekaya kavun fotoğrafını atarak kavun seçmesini istedi.

ChatGPT’nin yeni ara yüzü GPT-4o modeli esasında GPT-4 üzerinde inşa edilmiş bir yapay zeka. Ancak önceki sürümden farklı olarak görsel, ses ve metin gibi diğer tüm alt model ve yapısı GPT-4o modelinde tek bir model üzerinde toplanıyor. Yeni ara yüzü sosyal medya kullanıcıları tarafından sık sık kullanılıyor. Son olarak da bir sosyal medya kullanıcısı yapay zekadan kavun seçmesini istedi.

Bakın kavun nasıl çıktı?

GPT-4o modeline kavun fotoğrafını atan kullanıcı, ‘Hangi kavunu alayım? Haziran sonu Ankara’da kavun seçiyorum. Bana net konumu söyle’ komutunu GPT-4o’ya yazdı. GPT-4o verdiği cevapta en olgun ve lezzetli kavunu seçmek için izlenmesi gereken adımları söyleyerek, fotoğraftaki kavunlardan hem deseni hem rengi itibariyle uygun olanı seçti.

GPT-4o’a göre iyi bir kavun seçmek için şu adımların uygulanması gerekiyor:

Koklayın: Kavunun sap ucunu koklayın. Tatlı bir aroma, kavunun olgun olduğunu gösterir.
Rengi: Kavunun rengi genellikle krem veya sarımsı olmalıdır. Yeşilimsi renkler, kavunun olgunlaşmadığını gösterebilir.
Doku: Kavunun kabuğu hafif pürüzlü olmalı, ama çatlak veya yumuşak noktalar olmamalıdır.
Ağırlık: Kavun elinize aldığınızda ağır gelmelidir. Bu, su oranının yüksek olduğunu ve kavunun olgunlaştığını gösterir.

Yapay Zekâ Kavun Seçti – Bakın nasıl çıktı?Yapay Zekâ Kavun Seçti – Bakın nasıl çıktı?

Sosyal medya kullanıcısı, yapay zekanın seçimine göre kavunun iyi çıktığını belirtti.