Tuğba Çatlı

Astroloji günlüğü

Tuğba Çatlı

Merhabalar, 

Günün ilk yarısı duygusal olarak abartılı davranışlar sergileyebiliriz. Kendimizi baskılanmış, kısıtlanmış ve üzerimizde ağır sorumluluklar hissedebiliriz. Finansal konularda da bazı zorluklar yaşayabiliriz. Hemen karalar bağlamayalım. Günün ikinci yarısı; ekonomik ve finansal konularda daha rahat bir enerji akışı var. Ayrıca turizm, seyahatler, yayıncılık, hukuki konularda ve uluslararası işlerin daha hızlı ve güzel sonuçlanması için öğleden sonraki saatleri kullanabiliriz. Yine bu saatleri önemli ve itibarlı kişilerle görüşmek için değerlendirebiliriz. İnisiyatif alarak kalıcı ve başarılı işler yapabiliriz. 

Merkür Başak burcunda Retro yapmaya başladı. Yıl geneli 3-4 kere Retro hareket yapan Merkür 15 Ağustos’a kadar Başak burcunda Retro yapacağından; Sağlık konularında daha dikkatli olmamız gereken bir zaman dilimi. Özellikle karın ve bağırsaklarda oluşabilecek rahatsızlıklar artabilir. Hijyenimize ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Organizasyon, sisteme düzene oturtmak istediğimiz konularda aksaklıklar yaşayabileceğimiz için tekrar tekrar üzerinden geçmemiz gerekebilir. Hesap kitap yaparken dikkat arttırmakta fayda var. Ve tabii ki Merkür Retro’sunda elektronik aletlerde sıkıntılarla karşılaşabileceğimizi neredeyse hepimiz öğrendik. Önemli belgeleri, bilgileri yedekleyebiliriz. Ve bu dönemde mümkünse elektronik alet almamaya özen gösterelim. 

Güzel bir gün olması dileğiyle...   
Hoşgörü ve sevgi ilacınız olsun.    
Tüm güzellikler sizinle olsun. 

[email protected]

 

Yorumlar 6
Menşure yaylakli 18 Ağustos 2024 08:01

Artık sizin yorumlarınızı okumadan hareket etmiyorum elinize yüreğinize sağlık harika tespitleriniz var

Bahar Tuğrul 12 Ağustos 2024 16:35

Gerçekten nokta atışlar olmuş,sizi severek takip ediyorum

Berrin ün 08 Ağustos 2024 13:01

Yine her zamanki gibi harika ön görülerle gelmişsiniz ve hiçbir zaman bizleri yanıltmadığınız için kendi adıma çok teşekkür ederim.

Nur 08 Ağustos 2024 01:46

Kaleminize sağlık????????yazdıklarınızla yaşadıklarım birebir aynıydı

Arzu Yılmaz 07 Ağustos 2024 15:39

Aynen dediğiniz gibi oldu yorumunuz cok güzel ❤️❤️❤️❤️????????????????

Kübra 07 Ağustos 2024 15:25

???????????????? nokta atışı tespitler olmuş …

Yazarın Diğer Yazıları