Tuğba Çatlı

Astroloji günlüğü

Tuğba Çatlı

Merhabalar,

Güne Merkür Venüs kavuşumu ile başlıyoruz İlişkilerimizi İnce eleyip sık dokuduğumuz bir gün bizleri bekliyor. İlişkilerimizi düzeltmeye çalışırken geçmiş konular gündeme gelebilir. Sorgulayıcı ve eleştirel tutum yüzünden ilişkiler zarar görebilir. Geçmiş konuları İrdelerken eleştirinin dozunu kaçırmayalım. Dilin kemiği yok kırıp incitmeden de derdimizi anlatabiliriz. 

Bugünlerde zihnimiz dekorasyon konuları ile meşgul olabilir. Evde, iş yerinizde yenilikler yapmak isteyebilir ve bu konularla ilgili kendimizi tekrar tekrar plan yaparken bulabiliriniz. Günün ilk yarısı yeniliklere duyduğumuz ihtiyaçlar yaratıcılığımızı arttırabilir. 

Öğlen saatlerinde daha yanıltıcı etkiler içerisinde olabiliriz. Yanlış kararlar alma ve hayal kırıklığına uğrama olasılığının yüksek olduğu saatlere özellikle dikkat edelim. 

11:40-12:31 saatleri arasında Ay boşlukta olacağından önemli iş ve girişimlerde bulunmayalım ki başlattığımız işler havada kalmasın. 

Öğleden sonraki saatlerde muhteşem bir enerji bizlerle. Kendimize en güçlü şekilde ifade edebileceğimiz bir zaman. Önemli ve otoriter kişilerle görüşmek için öğleden sonrasını değerlendirebiliriz. Ayrıca duygusal desteklerin güçlü olduğu bu saatlerde mücadele verilecek işlere başlamak için doğru zaman. 

Güzel bir gün olması dileğiyle...   

Hoşgörü ve sevgi ilacınız olsun.    

Tüm güzellikler sizinle olsun. 

[email protected]

 

Yazarın Diğer Yazıları