Tuğba Çatlı

Astroloji günlüğü

Tuğba Çatlı

Gökyüzünde agresyon dolu bir hafta. Peki, bu hafta neler var? Gökyüzünde neler oluyor? Bizleri neler bekliyor? Ne yapmalı, ne yapmamalıyız? 

14 Ağustos Çarşamba günü Mars ve Jüpiter İkizler burcunda kavuşuyor. 

14 Ağustos Çarşamba günü Mars ve Jüpiter İkizler burcunda kavuşuyor. Bir de buna Rigel yıldızı ekleniyor. Dünya astrolojisinde Rigel yıldızı Terör, suikastlar, savaşlar, katliamlar, yangınlar, kaçırmalar, zulüm ve şiddet olayları, patlamalar, yılan ve hayvan saldırıları, fırtınalar, sis, deniz ve hava yolu kazaları, salgın hastalıklar ve halk sağlığı konuları ile ilişkili görülür. (Kaynak: Öner Döşer/ Astrolojide sabit yıldızlar) 

Ekonomik, finansal anlamda mücadelenin arttığı agresif bir hafta bizleri bekliyor. 
İletişim, medya, yayıncılık konuları ile ilgili sıkıntılar olabilir.  Eller ve kollarla ilgili  kazalar ve sakatlıklara karşı daha dikkatli olmamız gerekiyor. Ayrıca solunum yolları ve sinirsel rahatsızlıklarda gündeme gelebilir. 
Bütün bunların yanı sıra eğitim, öğretim, hukuksal konularda, yayıncılık, medya ve sosyal medyada güzel ve hızlı gelişmeler yaşanabilir.  

Astroloji günlüğü

Yukarıda Türkiye astroloji haritasının 12. Evine denk düşen Jüpiter Mars kavuşumunu görüyoruz. Ülkemizin içerde ve dışardaki gizli düşmanları yönünden son derece dikkat etmemiz gereken bir döneme giriyoruz. Ulusal skandallar, casuslar, gizli tarikatlar, gizli faaliyetlerde bulunan örgütlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sahtekârlıklarda ve suç oranlarında artışlar yaşanabilir. 
Hastaneler, hapishane, huzur evleri, barınaklar gibi alanlarda agresyonlu durumlar yaşanabilir. 
Ayrıca salgın hastalıklara ve doğal afetlere karşı daha tedbirli olmakta fayda var. 
Bu dönem fanatik tutumlarla beraber saldırgan davranışlarda bulunanlara karşı daha dikkatli olalım ve galeyana gelmeyelim. 

15 Ağustos Perşembe günü Merkür Aslan burcuna geriliyor.
 
Merkür'ün Aslan burcuna gerilemesiyle beraber; yöneticilerin, liderlerin, amirlerin, patronların ekstra dikkatli olmaları gereken bir süreç. Özellikle bilgi, belge işlerinde tedbirli ve temkinli olmaları gerekiyor. Önemli bilgi ve verileri yedeklemelerinde fayda var. Büyük risklerden, iddialı yaklaşımlardan ve kibirden kaçınmalı 
Altın ve altın madenleri ile ilgili işler gündeme gelebilir. Altın fiyatları ve piyasalarda dengesizlikler gözlemlenebilir. 
Sağlığımızla ilgili kalp ve dolaşım ile ilgili sıkıntılar artabilir. Daha evvel bu konularla bir sıkıntı varsa mutlaka bu dönemde doktora görünmekte fayda var. 

16 Ağustos Cuma günü Mars Satürn karesi gerçekleşiyor. 

Astrolojideki iki kötücül gezegenin birbirleriyle olumsuz açı yapması, stresli ve gerilimli bir enerjiyi yansıtıyor. Huzursuzlukların, saldırıların, gerginliklerin artabileceği bu dönem fırtına ve depremler de gündeme gelebilir. 
Sert, savaşkan ve şiddet içeren bir atmosfer içerisindeyiz. Bu dönem önemli iş ve girişimlerde bulunmamalı. Yaptığımız işlerde gecikmeler, engellemeler, kısıtlamalar ile karşılaşabiliriz. 

18 Ağustos Pazar günü Merkür Uranüs karesi kesinleşiyor. 

Hafta sonuna doğru etkisi başlayan bu gökyüzü olayı ile önemli kararları aceleye getirmeyelim. Sözlerimize dikkat etmemiz gereken bu dönem düşünmeden konuşmayalım ve tutamayacağımız sözler vermeyelim. 

Trafikte ekstra dikkat etmemiz gereken günler. 

İletişim, medya, sosyal medya konularında beklenmedik durumlar gündeme gelebilir. 
Ani gelişebilecek olaylar karşısında daha hoşgörülü ve sakin kalalım. Tüm olumsuzluklara rağmen mutluluk içimizde unutmayalım…

Güzel bir gün olması dileğiyle...   
Hoşgörü ve sevgi ilacınız olsun.    
Tüm güzellikler sizinle olsun. 
  [email protected]

Yazarın Diğer Yazıları