Tuğba Çatlı

Astroloji günlüğü

Tuğba Çatlı

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Sevgili Koçlar bu hafta, özellikle iletişim sizler için ön planda. Kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle olan muhabbetlerinizde biraz daha sinirlerinize hâkim olmanız yararınıza olacaktır. Ani ve hızlı kararlardan kaçınmanız gereken bir süreçtesiniz. Bu hafta trafikte biraz daha dikkat etmeniz gerekmekte. Sinirlerinize, sinir sisteminize dikkat edin. Evet, bu dönem kafanızın içinde deli sorular olsa da, hafta sonuna doğru daha önce planlamış olduğunuz fakat yapamadığınız eğlenceli aktiviteler sizi kendinize getirecektir. Hafta sonu ise çocuklarınız ya da kendi eğlenceniz için müsriflikten kaçınmanızda fayda var. 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Sevgili Boğalar bu hafta, harcamalarınız ön planda. Gider ve gelirlerinize dikkat etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Daha önce almayı düşünüp planlar kurduğunuz ev, arsa, gayrimenkul gibi konularda fırsatlar tekrar karşınıza çıkabilir. Bu dönem hem kendinizle ilgili değişikliğe ihtiyaç duyarken bir taraftan da evinizde yapmak istediğiniz değişiklikler olabilir. Bu konularla ilgili vereceğiniz ani kararlar maddi açıdan sizi zorlayabilir. Bu hafta size söyleyeceğim hesabınıza kitabınıza dikkat edin. Arkadaşlarınız ile aranızda geçmiş konular tekrar gündeme gelebilir. Bazı arkadaşlarınız ile ilgili hayal kırıklığı ve sonlanma yaşayabilirsiniz. Sakinliğinizi korumakta fayda var.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler bu hafta, son derece dikkatli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Evet, birçok işin yükünü siz İkizler taşırken yorulmuş olabilirsiniz, sinirleriniz yıpranmış olabilir. İş, kariyer hayatınızda bazı engellemeler, blokajlar ile karşılaşabilirsiniz ama özellikle bu hafta abartılı söylemlerden, eleştirilerden uzak durun. Bu hafta eller kollarla ilgili daha dikkatli olabilirsiniz. Eğer spor yapıyorsanız spor yaralanmalarına, sakatlıklara karşı biraz daha dikkat edin. Sevgili İkizler bu hafta partnerinizle ilişkileriniz sizi zorlayabilir, tartışma yaşayabilirsiniz. Aile içerisindeki eski konular tekrar gündeme gelebilir. Daha önce duymadığınız bilmediğiniz şeyler öğrenebilirsiniz. Kendi ailenizle veya eşinizin ailesiyle ile ilgili konular gündeminizi tutarken, sakinliğinizi lütfen koruyun.

YENGEÇLER VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Sevgili Yengeçler bu hafta, özellikle sağlığınızla ilgili sizi uyarmak istiyorum. Eller, kollar, sinirsel rahatsızlıklar, solunum yoluyla ilgili rahatsızlıklarınız oluşabilir. Son derece dikkat etmenizde fayda var. Bu hafta kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınız gibi yakın çevrenizle ilgili bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Kim arkanızdan iş çeviriyor, kim dedikodunuz yapıyor? Bu dönem ortaya çıkacağa benziyor. Hafta sonuna doğru harcamalarınızda artış olabilir. Yakın yerlere seyahat planlarınız oluşabilir. Hafta sonu ise düşünmeden konuşmamaya özen gösterin.

ASLANLAR VE YÜKSELEN ASLANLAR

Sevgili Aslanlar bu hafta, özellikle arkadaş çevrenizde, sosyal ortamlarınızda, gruplarda, derneklerde bir hareketlenme söz konusu. Arkadaş çevrenizde tartışmalara, öfkeli konuşmalara şahitlik edebilirsiniz. Genel anlamda şans ve fırsatların ayağınıza geleceği bir hafta. Daha önce ertelediğiniz, yapmak isteyip de yapamadığınız şeyler bu hafta gündeminize gelebilir. Bu hafta giderlerinize biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor. Ortaklıktan elde edilen kazanım, miras, krediler gibi konularda bir engellenme ve gecikme yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru bir seyahat planınız olabilir. Eğlenceli ortamlarda bulunabilirsiniz.

BAŞAKLAR VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Sevgili Başaklar bu hafta, partnerinizle ilişkiniz gündeme gelirken, ailevi konularda gündeminizi oluşturabilir. Özellikle ailevi konularda sinirlerinize biraz daha hâkim olmanız gerekebilir. Düşünmeden konuşmalar yapmaktan lütfen uzak durun. Ve özellikle bu hafta kiminle ne paylaştığınıza, ne konuştuğunuza ekstra dikkat edin. İş, kariyer hayatınızda otoriter figürlerle çatışmamaya özen gösterin. Hafta sonuna doğru evinizde yenilikler ve bazı değişiklikler yapabilirsiniz. 

TERAZİLER VE YÜKSELEN TERAZİLER

Sevgili Teraziler bu hafta, uzak yerlere seyahat etme planınız varsa biraz sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Uluslararası işler, yayıncılık, akademik veya hukuksal alanda bazı beklenmedik durumlar, sıkıntılar ile karşılaşabilirsiniz. Partnerinizin yakın çevresi, kardeşleriyle ilgili abartılı sözler, fanatikçe tutumlar ile karşılaşabilirsiniz. Bazı arada kalma durumları yaşayabilirsiniz. Sinirlerin çok gergin olduğu bu dönemde sakinliğinizi korumakta fayda var. Arkadaş çevrenizle ilgili daha önceden planladığınız fakat hayata geçiremediğiniz bazı organize konuları tekrar gündeminize gelebilir. Eğlenceli güzel vakitler geçirebilirsiniz.

AKREPLER VE YÜKSELEN AKREPLER

Sevgili Akrepler bu hafta, sizin için alacak verecek, borçlar, krediler, miraslar konuları gündeminizde olabilir. Çocuklarınıza ve sağlığınıza yapacağınız harcamalar bu dönem sizi biraz zorlayabilir. Gelecek hedefleriniz ile ilgili planları bu hafta itibariyle yapabilir, önümüzdeki süreçte harekete geçirme şansınız olabilir. Bu dönem sizin için biraz zorlu olsa da önümüzdeki ay hayallerinizi gerçekleştirme fırsatlarınız olabilir. Bunun için bu haftadan itibariyle aklınıza gelen parlak fikirleri not etmenizde fayda var. Hafta sonuna doğru yakın çevrenizle birlikte kısa seyahatler size iyi gelecektir.

YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR

Sevgili Yaylar bu hafta, partnerinizle ilgili hızlı gelişmelerin, tartışmaların, agresyonunun yaşanacağı bir dönem olabilir. Açık düşmanlarınızla, varsa ortağınızla lafların çatıştığı, sinirlerin gerildiği bir dönem olabilir. Sinirlerinize hakim olmanızda fayda var. Bu hafta ummadığınız yerden bir gelir kaynağınız olabilir. Hafta sonuna doğru işinizle ilgili, uzak yerlere seyahat planlarınız oluşabilir. Yayıncılık, medya, uluslararası ilişkiler, akademik konularında planlarınızı harekete geçirebilirsiniz. 

OĞLAKLAR VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Sevgili Oğlaklar bu hafta, angarya bulduğunuz işler sizi biraz yorabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili bazı problemler yaşarken, hızlı gelişmelere şahitlik edebilirsiniz. Biraz daha içe çekilip yalnız kalmak isteyeceğiniz bir hafta olabilir. Gündelik işlerinizi düzenleyebilir, sistemli hale getirebilirsiniz. Unutmayın herkesin her işini siz yapamazsınız. Alacağınız ekstra sorumluluklar sinir sisteminizi bozabilir. İş yaparken özellikle aceleci davranmaktan kaçınmanız gereken bir hafta. Eller kollarda oluşabilecek rahatsızlıklara, sakatlanmalara karşı önleminizi alınız.

KOVALAR VE YÜKSELEN KOVALAR

Sevgili Kovalar bu hafta, partnerinizin hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir. Bu hafta ilişkiniz konusunda bazı yapmış olduğunuz yanlışlıkları düzeltme fırsatı karşınıza çıkıyor. Neyi eksik yaptınız, neyi yarıda bıraktınız bir gözden geçirmekte fayda var. Çocuklarınızla ilgili bazı gerilimli durumlar yaşama ihtimalinizin olduğu bir süreçtesiniz. Varsa çocuklarınız lütfen ekstra dikkatli olun. Bekar bir Kova iseniz hayatınıza giren insanlarla ilgili çok hızlı gelişmeler yaşanabilir ama bu konuyla ilgili sıkıntılar karşınıza çıkabilir. Hafta sonuna doğru arkadaş çevreniz ile güzel organizasyonlarda buluşabilirsiniz, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

BALIKLAR VE YÜKSELEN BALIKLAR

Sevgili Balıklar bu hafta, ev, yerleşim, aile, yuva konuları biraz canınızı sıkabilir. Hemen karalar bağlamayın, önümüzdeki süreçte bütün bu konularla ilgili ekstra şans ve fırsatlar karşınıza çıkacaktır. Yeter ki aceleci tutum ve davranışlardan kaçının. Alacağınız kararlardan önce iyice düşünmeniz gereken bir süreçtesiniz. Çalışma hayatınızda karşınıza ekstra işler çıkabilir, daha da yoğunlaşabilirsiniz. Bu dönem size tavsiyem hiçbir işi ertelemeyin, yarıda bırakmayın ki önümüzdeki günlerde tekrar karşınıza çıkmasın. Bu hafta partneriniz ile bazı konularda zıt fikirlerde olabilirsiniz lakin önümüzdeki süreçte aşk hayatınız daha da canlanacak gibi duruyor.

Yorumlar 2
Berrin ün 13 Ağustos 2024 01:51

İnanın Tuğba hanım kendi burcuyla alakalı nokta atışlar yapmışsınız. Sizi can-ı gönülden tebrik ediyorum.

arzu 12 Ağustos 2024 16:49

Teşekkürler bu güzel uyarılar için

Yazarın Diğer Yazıları