Tuğba Çatlı

Astrolojiyi kullanarak hayatınızı güzelleştirin

Tuğba Çatlı

Gün boyu Ay Oğlak burcunda ilerlerken birçok şeyi fazla ciddiye alabiliriz. Duygusal açıdan türbülanslı bir zaman diliminde olabiliriz. Geçmiş ile gelecek arasında duygusal anlamda sıkışmışlık hissedebilir, kadersel yön değişikliklerine maruz kalabiliriz. İlişkilerde riskli dengesiz bir enerji akışı var. Hedef ve amaçlarımız için çalışmak sorumluluk almak gün geneli bize iyi gelecektir. 

Öğleden sonraki saatlerde ailevi konularla ilgilenebiliriz. Yaşça bizden büyük ve olgun kişilerle görüşmek için uygun zamanlar. Mesuliyetlerimizin çok daha rahat üstesinden gelebileceğimiz bir zaman dilimi bu saatler iyi değerlendirmeli... 

Akşam saatlerinde Ay Güneş dik açısıyla özel ve sosyal ilişkilerde gergin enerji içerisinde olabiliriz. Ebeveynlerimizle, otoriter kişilerle ve önemli kişilerle ilişkilerde duygusal olarak zorlanma yaşayabiliriz.  

Gece saatlerinde kaza ve sakarlıklara karşı uyanık olmamız gereken bir zaman dilimi... Rekabet içerisindeki duygusal çıkışlara dikkat edelim ve gergin ortamlardan uzak duralım.  
 
Doğum haritanızı öğrenmek, kaderinizin şifresini çözmek için mail adresimden ya da instagram sayfamdan bana ulaşabilirsiniz. 

Güzel bir gün olması dileğiyle...    
Hoşgörü ve sevgi ilacınız olsun.     
Tüm güzellikler sizinle olsun.  
[email protected]

Yazarın Diğer Yazıları