Tuğba Çatlı

Bugün güzel bir gün - Astroloji günlüğü

Tuğba Çatlı

Gün boyunca Ay İkizler burcunda seyahat ediyor olacak. İletişim, sosyal ilişkiler, zihinsel aktiviteler için güzel bir gündeyiz. Haberlerin havada uçuşacağı gün geneli merak, öğrenme ve keşif isteğimiz artıyor olacak. 
Sözlerimizle başkalarını motive edebilir, vereceğimiz fikirlerle yollarına ışık tutabiliriz. Kırgınlık ve küslüklerin kaldırılması, yaraların sarılması ve yardımlaşmak için bugünü değerlendirebiliriz. Unutmayalım ki yapılan hiçbir hareket karşılıksız kalmaz, iyilik eden iyilik bulur ve herkes ektiğini biçer. 

Bugün her türlü yeni işe adım atmak için uygun. Özellikle finansal konularda adım atmak için değerlendirebilir. Ayrıca yabancılarla yapılacak işler, seyahatler organize etmek, hukuki işler, akademik konularda atacağımız adımlarda şans ve fırsat yakalayabiliriz. 

Akşam saatlerinde gerçekleşecek olan Ay Neptün karesi ile karar vermekte zorlanacağımız konular olabilir, yanlış kararlar almaktan ve bizi yanlış yönlendirecek kişilerden uzak duralım. Hayal kırıklığı, yanılma, kandırılma yaşama olasılığımız yüksek. Gerçekçi olmaya ve beklentiye girmemeye gayret ederim. 

Akşamın ilerleyen saatlerinde Ay Güneş üçgen açısıyla, ikili ilişkilerde ve ailemizle olan ilişkilerimizde şanslı bir zamanda olacağımızdan iyi değerlendirilmeli. Bu saatleri otoriter figürlerle görüşmek, evlilik teklifi gibi durumlar için değerlendirebiliriz. 

Doğum haritanızı öğrenmek, kaderinizin şifresini çözmek için mail adresimden ya da instagram sayfamdan bana ulaşabilirsiniz. 

Güzel bir gün olması dileğiyle...    
Hoşgörü ve sevgi ilacınız olsun.     
Tüm güzellikler sizinle olsun.  
[email protected]

Yazarın Diğer Yazıları