Tuğba Çatlı

Dilimize, fikrimize hakim olalım - Astroloji günlüğü

Tuğba Çatlı

Dilimize fikrimize hâkim olalım. İletişimin gergin olduğu öğlen saatleri kendimizi yeteri kadar ifade edemediğimizi düşünüp sinirli, öfkeli hissedebiliriz. Kalp kıracak sözler sarf etmemeye dikkat edelim. Ve anlaşma sözleşme gibi evrak işlerinde de dikkat etmemiz gerektiğinin farkında olalım. Yapacağımız önemli görüşmeler ve yazışmalar da özenli olalım. Trafik içerisinde de dikkat etmeniz gereken bir zaman.. 

Öğleden sonra sürprizlerin ve heyecanın artabileceği bir enerji var. Yaratıcılığımız, yeni ve sıra dışı fikirlerle kendimizi gösterebileceğimiz bu zaman dilimi iyi değerlendirilmeli. Günün rutininden çıkıp farklı sıra dışı şeyler yaşayabiliriz. Sürprizli ve güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

15:54 Ay, Neptün uyumlu açısı ile aşk ve sevginin öne çıktığı bu zaman diliminde ikili ilişkilerde romantikliğimiz artabilir. Ayrıca bu saatleri ruhsal ve manevi konular için de değerlendirebiliriz. Dua, ibadet, meditasyon gibi kendinizi rahatlatacak, enerjimizi yükseltecek şeyler yapabiliriz. Başkalarına yardım etme isteğimiz artabilir. Fedakârlık ve iş birliğinin öneminin vurgulandığı ve ilahi konulara yönelmek için son derece güzel. 

18:53 Ay Plüton kavuşumuyla, kendimizi güçlü, kararlı, duygusal problemlerle başa çıkabilecek hissedebiliriz. Ego ve güç çekişmesi oldukça aktif olan bu saatlerde duygusal anlamda agresif ve gergin olabiliriz. Hoşgörümüzü artırmamız gereken bu saatlere dikkat edelim. Gergin ortam ve kişilerden uzak duralım. Sert ve gereksiz çıkışlar yapmamaya Dikkat edelim!!! 

Akşam saatlerinde kendimizi bağımsız hissederken bireyselliğimiz öne çıkıyor. Arkadaşlarımızla, gruplarla planlar yaparak geçirmek için oldukça güzel. Ayrıca zihinsel aktivitelerden çok keyif alacağımız bir akşam bizleri bekliyor.

Doğum haritanızı öğrenmek, kaderinizin şifresini çözmek için mail adresimden ya da instagram sayfamdan bana ulaşabilirsiniz. 

Güzel bir gün olması dileğiyle...    
Hoşgörü ve sevgi ilacınız olsun.     
Tüm güzellikler sizinle olsun.  
[email protected]

Yazarın Diğer Yazıları