Tuğba Çatlı

Haftalık Burç Yorumu

Tuğba Çatlı

GÖKYÜZÜNDE SON DERECE GERGİN ENERJİLERİN OLDUĞU BİR HAFTADAYIZ… DİKKAT!

KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇLAR

Sevgili Koçlar bu hafta, kardeşler ve yakın çevrenizde bir hareketlilik söz konusu. Sevdiklerinize yardım ederken kimsenin galeyanına gelmeyin. Bazı korkularınızla yüzleşmeler yaşayabilir ve bunun neticesinde sağlığınızı etkileyebilirsiniz. Sağlık konusuna dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız. Eğer yakın yerlere seyahat planlarınız varsa bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde stresli bir hafta olabilir. Etrafınızda daha önce fark etmediğiniz şeyleri fark edebilirsiniz. Sizin için genel olarak ilişkilerin zorlandığı bir hafta iletişim diline lütfen dikkat ediniz.

BOĞALAR VE YÜKSELEN BOĞALAR

Sevgili Boğalar bu hafta, aşk ve ilişkiler konusunda eleştirel yapıda olup, endişelerinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızda samimi ilişkiler isteseniz de bu hafta ilişki kurmakta zorlanabilirsiniz. Çocuğu olan bir Boğa burcu iseniz, çocuğunuzla aranızda güven sorunu oluşabilir ve kurallarla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu hafta finansal risklere dikkat etmeniz gerekirken sosyal ortamınız bu konuda sizi zorlayabilir. İş kariyer hayatınızda ani gelişebilecek tatsızlıklarla, ummadığınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ailevi konularla ilgili daha önce bilmediğiniz bazı durumlar sizi şok edebilir. Gelecek hedeflerinizle ilgili önemli kararlar alabileceğiniz bir hafta olabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler bu hafta, ertelemiş olduğunuz seyahat planları tekrar gündeme gelebilir. Yakın çevrenizle konuşmak istediğiniz, zihninizi meşgul eden konuları bu hafta çözüme ulaştırabilirsiniz. Ailevi konularda bu hafta ilişkiler sizi zorlarken, sinir sisteminize lütfen dikkat edin. Bu hafta kendi aileniz veya eşinizin ailesi arasında kalabileceğiniz birtakım durumlar oluşabilir. Hukuksal, akademik, turizm veya uluslararası işleri olan İkizler bu hafta artık bir şeyler belirginleşecek. Elinizdeki işleri korumaya çalışırken arka planda dönen bazı olaylar sizi şaşırtabilir.

YENGEÇLER VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Sevgili Yengeçler bu hafta, bazılarınız borçlar harcamalar krediler ile ilgili stresli bir zaman diliminden geçerken, bazı Yengeçler miras ya da ortaklıktan elde edilen gelirlerle ilgili daha önce fark etmediğiniz birtakım durumlarla yüzleşecektir. Korkularınızın kaygılarınızın zirve yaptığı bu hafta güveneceğiniz kişileri dikkatli seçmeniz gerekiyor. Eşinizin yakın çevresi ve kendi yakın çevrenizde ilişkiler sizi zorluyor. Bu aralar arkanızdan dönen bazı laflar sözler olabilir. Uluslararası işler, yüksek eğitim, yayıncılık, hukuksal konular bu konularla ilgili işleri olan yengeçler engeller ve zorluklarla karşılaşabilirler. 

ASLANLAR VE YÜKSELEN ASLANLAR

Sevgili Aslanlar bu hafta, rekabet tamamen gün yüzüne çıkarken açık düşmanlarla yüz yüze gelme vakti. Evet, stresli bir zaman dilimi olsa da hayatınızda yeni kararlar zamanı. Eşinizle, varsa ortağınızla ilgili bilmediğiniz şeyleri fark etme zamanı. İş kariyer hayatınızda ani gelişen ve sizi şoke eden durumlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularla ilgili arkadaşlarınızla yüzgöz olabileceğimiz hafta geneli en iyisi alacak verecek konularında sosyal çevrenizden uzak durmak. Zaten karışık olan arkadaş çevreniz bu dönem iyice gerilebilir.

BAŞAKLAR VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Sevgili Başaklar bu hafta, özellikle sağlık konusuna dikkat etmeli. Yaşamış olduğunuz yüzleşmeler karanlıkta kalan olayları aydınlatırken sizde yarattığı stres hastalık olarak çıkabilir. Bilinçaltınız sürekli geçmiş konularla meşgul. Uzak çevrenizle ilgili sizi şok eden haberler alabilirsiniz. İlişkiler konusunda kendinizi ifade etmekte zorlandığınız bir hafta olabilir. Kendinize karşı bu kadar eleştiri yapmaktan uzak durmalısınız. İş kariyer hayatınızda, eşinizle, eşinizin ailesi ve yakın çevresiyle tartışmalı ortamlardan uzak durmanız gereken bir hafta.

TERAZİLER VE YÜKSELEN TERAZİLER 

Sevgili Teraziler bu hafta, sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Üzerinizdeki baskının artmış olduğu bu süreçte yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Siz izole kalmak, kendinizi toparlamak isterken uzak akrabalarınızdan duyacağınız haberler canınızı sıkabilir. Aşk ve ilişkiler konusunda görmeniz gereken ne varsa bu hafta gün yüzüne çıkıyor. Çocuğu olan Teraziler, çocuklarıyla ilgili önemli kararlar alabilir, bir şeyler daha net belirginleşe bilir. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşebilir, önemli fikir alışverişleri yapabilirsiniz.

AKREPLER VE YÜKSELEN AKREPLER

Sevgili Akrepler bu hafta, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Çocuklarınıza, aşkınıza, arkadaşlarınıza veya keyif aldığınız konularla ilgili abartılı harcamalarda bulunabilirsiniz. Bu durum sizi biraz zora sokabilir. Ailevi konularla ilgili gün yüzüne çıkmamış, daha önce duymadığınız şeylerle yüzleşme yaşayabilirsiniz. Bu hafta her şey ortaya çıkıyor. İş kariyer hayatınızla ilgili beklemediğiniz teklifler alabilirsiniz. İyi düşünüp, iyi analiz etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Sosyal çevrenizde samimi ilişki kurmada zorlandığımız bir süreç olabilir.

YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR

Sevgili Yaylar bu hafta, partnerinizle ilişkiniz gerilebilir. Ailelerin de işin içerisine girdiği ilişkilerin zorlandığı bu dönem, bazı ilişkilerde kopmalar yaşanabilir. Ortağı olan bir Yay iseniz bu dönem ortaklıklar gözden geçirilebilir. İnandığınız değerler ile ilgili hayal kırıklığı yaşayabileceğiniz bir hafta olabilir. Kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızla ilgili bir şeyler belirginleşir iken, karanlık noktalar aydınlanabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili beklenmedik, şok olacağınız durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

OĞLAKLAR VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Sevgili Oğlaklar bu hafta, iletişim konularında biraz zorlanabilirsiniz. Kendinizi ve sevginizi ifade edemediğiniz bir süreçtesiniz. İkili ve sosyal ilişkilerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Daha önce yapmış olduğunuz bir seyahat planınız varsa bu hafta bazı engeller ve blokajlar ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Maddi konularda daha önce fark etmediğiniz durumlar siz zora sokabilir. Çalışma ortamınızda sinirlerin gergin olabileceği bu hafta tartışmalardan uzak durmaya gayret edin.

KOVALAR VE YÜKSELEN KOVALAR

Sevgili Kovalar bu hafta, Kendinizde ve etrafınızda fark etmediğiniz durumları, fark ettiğiniz bir hafta sizleri bekliyor. Ailevi konularla ilgili şok olacağınız durumlar yaşayabilirsiniz. Bir şeylerin aydınlanması belki de hayrınızadır. Gelir ve giderler konusunda zorlanmalar yaşayabileceğiniz bu hafta, keyif aldığınız konulara veya çocuklarınıza yapacağınız abartılı harcamalar yapmaktan kaçınmanıza fayda var. Günlük rutin işlerde, angarya gibi gördüğünüz işlerde emeğinizin karşılığını alabileceğiniz bir hafta olabilir.

BALIKLAR VE YÜKSELEN BALIKLAR

Sevgili Balıklar bu hafta, genel olarak ilişkilerin zorlandığı bir hafta. Partnerinizle olan ilişkinize mesafe koymak isteyebilirsiniz. Partnerinizin sevgisini ifade etmekte zorlandığı bir hafta olabilir. Olayları büyütmeden sakinliğinizi korumakta fayda var. Ailevi ortamda tartışmalı agresyonlu bir süreçte olabilirsiniz. Gizli saklı konuların, ilişkilerin ortaya döküleceği bir hafta olabilir. Kardeşlerinizle veya yakın çevrenizle ilgili sizi şoke eden durumlarla karşılaşabilirsiniz. Çocuğu olan balıklar çocuklarının sağlıklarıyla ilgili hastane süreçleri olabilir.
 

Yorumlar 1
Berrin Ün 19 Ağustos 2024 16:10

Tuğba hanım bir koç burcu olarak bu haftam ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi. Ön görüleriniz hafta başlamadan yerini buldu bile. Çok teşekkür ederim kendi adıma

Yazarın Diğer Yazıları