Tuğba Çatlı

Haftalık Burç Yorumu

Tuğba Çatlı

Koçlar ve Yükselen Koçlar

Sevgili Koçlar bu hafta, iletişim trafiğinin yoğun olduğu bir zamandasınız. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle sıcak ilişkiler içerisinde olurken, sosyal çevrenizden de güçlü bir destek alıyorsunuz. Günlük rutin işlerinizde, çalışma hayatınızda tertip düzen zamanı. İçinizde plan program başladı bile. Hafta ortasında çalışma arkadaşlarınızla ilgili hayal kırıklığı yaşama olasılığınız yüksek. Farkında olmadığınız bir takım durumları önümüzdeki günlerde çok daha net görebilirsiniz. Ayrıca aile büyükleri ile ilişkilerinizde de hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. En iyisi fazla beklentiye girmemek. Sizler için hafta sonuna doğru çok daha güzel bir enerji mevcut. Çocuklarınızla, hobilerinize ilgili ertelediğiniz sürüncemede kalan bazı konular hız kazanıyor. Aşk, evlilik ve tüm özel ilişkilerde hayallerinizi gerçekleştirebilecek çok güçlü bir enerji altındasınız.

Boğalar ve Yükselen Boğalar

Sevgili Boğalar bu hafta, para konuları hızlı bir şekilde gündeminizi oluşturacak bir zamandasınız. Salı günü parasal konularda daha tedbirli olmanız gerekiyor. Bu hafta aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda daha özenli olabilirsiniz.  Hayata geçirmek istediğiniz bir hobiniz, yapmak istediğiniz bir spor ya da sanatsal faaliyetiniz varsa bu hafta çok daha fazla disipline olabilir, rahatça harekete geçebilirsiniz. Aşk hayatınız ve arkadaş çevreniz arasında kalabileceğiniz durumlar olabilir. Hayatınıza yeni giren birisi varsa iyi analiz etmeniz gereken bir zamandasınız. Bu konularda özellikle aldanma, yanılma, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Aman dikkat! Çalışma hayatınız, günlük rutin işleriniz veya angarya gibi gördüğünüz işleri sevgiyle yapabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bu konularda iş birliği içerisinde olmak size huzur ve denge getirecektir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler bu hafta, kendinize odaklı fikirler, kendinizde yapmak istediğiniz değişiklikler vücut bulabilir. Bu konularda fazla abartıya kaçmamaya özen gösterin. Hafta ortasında ailevi konular gündeminizde yer alıyor. Daha önce bilmediğimiz bir takım durumlar ortaya çıkarken hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Evli ya da ciddi ilişkileri olan İkizler kendi aileleri ve partnerlerinin aileleri arasında kalabilecek durumlar yaşayabilir. Ne kadar az beklenti içerisinde olursanız o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız. Hafta sonuna doğru aşk ilişkinizi yenilemek için uzak seyahate çıkabilir veya eşinizin yakın çevresinden güzel destekler alabilirsiniz. Hobilerini ve keyif aldığı şeyleri hayata geçirmek isteyen iİkizler ise hafta sonu sosyal medyada güzel etkileşimlerde bulunabilirler.

Yengeçler ve Yükselen Yengeçler

Sevgili Yengeçler bu hafta, kendi kendinize kalmak isteyebileceğiniz bir zaman dilimi. sosyal çevrenizden biraz arınmak evet size iyi gelecektir. İç sesinizi dinleyerek hayatınızdaki sorunları çözüme ulaştırabilirsiniz. Maddi konularda ters giden durumlar bu hafta itibariyle hızlı bir şekilde düzelmeye başlıyor. Kardeşler, yakın çevreniz ve sosyal ortamınızda güzel, sıra dışı aktiviteler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde oluşabilecek bazı hayal kırıklıkları sizi bu hafta biraz yorabilir. Hafta sonuna doğru ailevi konularla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı Yengeçler ev alabilir, bazı Yengeçler evle ilgili dekorasyon işlerine girişebilirler. Yaşadığınız ortamı güzelleştirmek için harika bir zaman dilimi. Ve bu konularda maddi destek alabilirsiniz.

Aslanlar ve Yükselen Aslanlar

Sevgili Aslanlar bu hafta, iş ve kariyer hayatınızda gerçekleşecek olan sürprizli gelişmeler size parasal konularda şans ve fırsatlar sunuyor. Giderler konusuna dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Parasal konularda evet parlama yaşarken giderleriniz sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Hafta sonuna doğru kendinizle ilgili yapmak isteyip de ertelediğiniz durumları artık hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Yapacağınız konuşmalarla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Yakın çevrenizle daha uyumlu ve dengeli ilişkiler kurmaya başlıyorsunuz. Partnerinizden alacağınız destekle kendinizi daha güçlü ve sevgi dolu hissedebilirsiniz.

Başaklar ve Yükselen Başaklar

Sevgili Başaklar bu hafta, sistemli düzenli oluşunuz, mükemmeliyetçi yapınız bu hafta sizi parlatıyor. Partnerinizden ya da varsa ortamınızdan aldanma, yanılma, kandırılma gibi durumlarla yüz yüze gelebilirsiniz. Bu konulardaki hayal kırıklıkları sizi biraz dağıtabilir. Hafta ortasında Merkür'ün düz hareketi geçmesiyle daha önceden duymadığınız farkında olmadığınız bilgiler önümüzdeki günlerde gün yüzüne çıkabilir. Hafta sonuna doğru parasal konularda şansınız artarken çalışma ortamınızda ya da aile büyüklerinizden bu konuda destek görebilirsiniz. Güzellik, estetik, giyim kuşam, dekorasyon, sanatsal konularıyla çalışıp uğraşan bir Başak iseniz para akışı bu konularla ilgili daha fazla olacaktır.

Teraziler ve Yükselen Teraziler

Sevgili Teraziler bu hafta, alacak verecek, kredi gibi konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer bir miras konusu gündeminizde ise sevdiğiniz kişilerin, haberiniz yokken yaptığı girişimler sürprizli gelişmelere yol açabilir. Hafta başlarında biraz daha kendi başınıza kalmak isterken hafta sonuna doğru arkadaş ve sosyal çevrenizle iletişim yönünüz hız kazanıyor. Flörtünüzden veya çocuklarınızdan alacağınız güzel destekler sizin biraz daha kendinize yönelmenizi sağlayabilir. Estetik, güzellik gibi konularda girişeceğiz her işte gökyüzü sizi destekliyor.

Akrepler ve Yükselen Akrepler

Sevgili Akrepler bu hafta, partnerinizden gelecek sürprizli gelişmeler ile hayalleriniz gerçekleşebilir. Ortağı olan Akrepler iş yerinizden gelebilecek ummadığınız para durumları olabilir. Bir yandan para konusunda güzellikler yaşarken diğer yandan gider konularında dikkatli davranmanız gerekiyor. Aşk ve çocuklarınızla ilgili bazı konularda hayal kırıklıkları yaşayabileceğiniz bir dönem. İş ve kariyer hayatınızda ertelenmiş, aksamalara uğramış bir konu varsa önümüzdeki süreçte hız kazanıyor. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Terazi burcuna girmesiyle beraber sevdiğiniz kişileri veya partnerinizi görmezden gelmeye başlayabilirsiniz. Ailenizden göreceğiniz güçlü desteklerle ilişkilerdeki sevgi bağını güçlendirebilirsiniz.

Yaylar ve Yükselen Yaylar

Sevgili Yaylar bu hafta, iş ve kariyer hayatınızda güzel gelişmeler sizi bekliyor. Çalışma arkadaşlarınızdan gelebilecek sürprizler sizi mutlu edecek. Ailevi konularda hayal kırıklığı yaşama olasılığınız yüksek. Daha önce fark etmediğiniz bir takım durumlar gün yüzüne çıkıp sizi üzebilir. Yakın çevrenizden göreceğiniz güzel desteklerle, iş kariyer hayatınızda güzel gelişmeler sizi bekliyor. Hafta sonu daha önce planını kurduğunuz fakat gerçekleştiremediğiniz seyahat, uluslararası işler, dış ticaret, akademik, yayıncılık gibi konular hız kazanıyor.

Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar

Sevgili Oğlaklar bu hafta, aşk konularında sürpriz gelişmeler sizleri bekliyor. Uzak yerlerden gelecek bir sevdiğiniz sizi mutlu edebilir. Ayrıca hobileriniz, sanatsal ve sportif faaliyetleriniz ile ilgili sosyal medyada fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hafta başında günlük rutin işlerde yaşanabilecek sakatlıklara, kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Yakın çevreniz ve uzak çevrenizle ilgili sizi hayal kırıklığına uğratan bazı durumlara şahitlik edebilirsiniz. Borçlar, krediler, miraslar gibi konularda aksayan ertelenen durumlar söz konusu ise bu hafta itibariyle hız kazanmaya başlıyor. Hafta sonuna doğru parasal bu konularda güçlü destekler alabileceğiniz bir zaman dilimi.

Kovalar ve Yükselen Kovalar

Sevgili Kovalar bu hafta, giderleriniz ve borçlarınız konusunda ailenizden gelebilecek sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Parasal konularda aldanma yanılma kandırılma gibi durumlara karşı uyanık olmanız gereken bir süreçtesiniz. Partnerinizle ilgili ertelenen planlar Perşembe günü itibariyle hız kazanmaya başlıyor. Hafta sonuna doğru uzak yerlere seyahatler, dış ticaret, turizm, yayıncılık, akademik gibi konularda işleri olan Kovalar için şans sizinle. Aşk konusunda ayrılık yaşayan Kovalarda ise hafta sonu güçlü bir etkileşim söz konusu. Uzak yerlerden gelecek bir ziyaretçi ayrıca sizi mutlu edecektir.

Balıklar ve Yükselen Balıklar

Sevgili Balıklar bu hafta, eviniz ile ilgili konular gündeminizi oluştururken hafta sonuna doğru ilginiz çocuklarınızın üzerine kayabilir. Yakın çevrenizde sürpriz dolu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında partnerinizle veya ortağınızla ilgili aldanma, yanılma, kandırılma gibi durumlarla yüz yüze gelip hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru günlük rutin işlerinizde ertelediğiniz konularınız artık hız kazanıyor. Borçlar, krediler, miraslar gibi konularda önümüzdeki günlerde şans sizden yana. Hiç ummadığınız beklemediğiniz yerlerden güçlü destekler alabilirsiniz.

Doğum haritanızı öğrenmek, kaderin şifresini çözmek için mail adresimden ya da Instagram sayfamdan bana ulaşabilirsiniz. 

[email protected]

https://www.instagram.com/astrologtugbacatli/#

Yazarın Diğer Yazıları