Tuğba Çatlı

Havada Aşk Kokusu Var

Tuğba Çatlı

Aşkların, İlişkilerin Gündem Olduğu Bir Hafta 

27 Ağustos Salı günü Venüs Uranüs üçgeni gerçekleşiyor. 

Aşkta şansın heyecanın sürprizlerin arttığı bir haftaya başlıyoruz. İlişkilerde farklı deneyimler, ani gelişmeler gündemimizde olabilir. İlişkilerin yenileneceği bu dönem yeni bir ilişkiye başlama şansımız da olabilir.  

Hafta başındaki bu etkiyle sanatsal faaliyetlerde bulunabilir, yeni girişimler yapabiliriz. Sanatsal konularla ilgilenen kişiler için marjinalliklerini ortaya koyabilecekleri harika bir zaman. Güzellik, estetik, dekorasyon, giyim kuşam gibi konularda sürpriz gelişmeler, yenilikler ve yeni başlangıçlar olabilir.  

28 Ağustos Çarşamba günü Venüs Neptün karşıtlığı gerçekleşiyor. 

Hafta ortasında aşk konusunda oturup biraz düşünebiliriz. İlişkileri fazla mı abartılı yaşıyoruz? Karşımızdakine çok mu anlam yükleyip, idealize ediyoruz? İlişkiler konusunda hayal kırıklığı, aldanma, yanılma gibi durumlarla karşılaşabileceğimiz bugüne dikkat!  

29 Ağustos Perşembe günü 

Merkür direkt hareketine dönüyor. İletişim ile ilgili enerjinin daha rahat akabileceği bir sürece giriyoruz. Daha önceden planlayıp ertelediğimiz, yapmayı düşündüğümüz iş, proje, görüşme her ne varsa hayata geçirmek için harekete geçebiliriz. 

Venüs Terazi Burcuna geçiyor. Aşk gezegeni Venüs bir ay kadar kendi tahtın da olacak. İlişkiler konusunda yeni adımlar atmak için, önemli kararlar girişimlerde bulunmak için bizi destekleyecek. Daha uyumlu huzurlu ilişkiler için yapacağımız hareketler karşılığını bulacaktır. Bu süreci hem özel hem sosyal ilişkilerimiz için kullanabiliriz. 

Ve yine aynı gün Venüs'ün Plüton ile üçgen açısı devrede olacak. Atılan adımları güçlendirmek için bugün mutlaka değerlendirilmeli. Özel ve sosyal ilişkilerde önemli ve kalıcı alımlar atmak için, tekliflerde bulunmak için harika bir gün. 

1 Eylül Pazar günü Uranüs Retro hareketine başlıyor. 30 Ocak 2025 tarihine kadar da devam edecek 

Fiziksel ve maddi güvence arayışında ani ve sıra dışı tutumlardan kaçınmamız gereken bir sürece giriyoruz. Ayrıca doğum haritamızda Boğa burcunun denk düştüğü alanlarda ani beklenmedik sıra dışı farklı gecikmeler, gerilemeler, ayrılıklar... Gibi durumlar yaşayabiliriz.  

Doğum haritanızı öğrenmek, kaderin şifresini çözmek için mail adresimden ya da Instagram sayfamdan bana ulaşabilirsiniz. 

[email protected]

https://www.instagram.com/astrologtugbacatli/#

Güzel bir hafta olması dileğiyle...  

Hoşgörü ve sevgi ilacınız olsun.   

Tüm güzellikler sizinle olsun. 

 

Yazarın Diğer Yazıları