Tuğba Çatlı

Süper Mavi Dolunay

Tuğba Çatlı

Yarın Kova burcunda gerçekleşecek dolunay esnasında ay dünyaya en yakın konumda olacak. 

Süper Mavi Dolunay
 
Yukarıda haritası bulunan Kova dolunayı Uranüs ile etkileşimde. Uranüs ile dik açıda olmasından dolayı, güvenli alan yaratma ihtiyacında olabileceğimiz günler. Fiziksel ve maddi güvence arayışı artış gösterirken düşünerek hareket etmemiz, sakin ve dingin kalmamız faydamıza olacaktır. 

Kova Dolunay'ı etkisini 3 Eylül'e kadar gösterecek. Bu dönemde deprem, doğal afet yaşama olasılığımız oldukça yüksek. Uçakla ilgili sıkıntılar, uçak kazaları, asansör ile ilgili sıkıntılar, nükleer alanda ve elektrik ile ilgili bazı sıkıntılara şahitlik edebiliriz.  
Farkındalığımızı arttıran bu dolunay ile birlikte sıra dışı beklenmedik durumlar, hızlı gelişmeler yaşayabiliriz. Yeni fikirler, düşünceler ortaya çıkıp kendini gösterirken, toplumun faydasına olabilecek teknoloji ve bilimsel alanda yeni keşif ve icatlara açık günlerdeyiz. 

Kova burcunun toplumsal ve özgürlük temalarını barındırdığından insan hakları ve hayvan haklarının bu dönem gündeme geleceğini düşünebiliriz. İnsanların bu konularla ilgili fikirlerini beyan edip, seslerin yükseleceği bir dönem olabilir. 

Güzel bir gün olması dileğiyle...   

Hoşgörü ve sevgi ilacınız olsun.    
Tüm güzellikler sizinle olsun. 

[email protected]

Yazarın Diğer Yazıları