Tuğba Çatlı

Tutulmayla Beraber Hangi Hayat Alanımızda Değişiklikler Olacak? Neler Yapmalı, Nelerden Kaçınmalıyız?

Tuğba Çatlı

18 Eylül 2024 Sabah 05:34 itibaren gerçekleşecek olan 25 derece Balık burcundaki ay tutulması etkisini göstermeye başladı bile. Önümüzdeki 6 aylık sürece yayılarak devam edecek olan etkilerine göre aşağıdaki yorumları okumalısınız.

Koçlar Ve Yükselen Koçlar

Sevgili Koçlar; haftaya başlarken ilişkindeki karmik süreç ailene yansıyabilir. Geçmiş konuları ortaya dökmemeye çalışın. Hafta ortasında zihinsel olarak kendini yorgun hissedebilir ve iletişim yönünden zorlanabilirsin. Tutulmayla beraber, görmediğin, farkında olmadığın birçok şey aydınlanmaya başlıyor. Arkandan çevrilen işler, ayak kaydırma oyunları önümüzdeki süreçte ortaya çıkabilir. Bu dönemde biraz daha içe çekilip, manevi yönünü güçlendirmek iyi gelecektir. Perşembe günü kendini yenilenmiş hissedebilir sıra dışı, değişik işlerde kendini gösterebilirsin. Rutin işleri artık bir kenara bırakıp yeniliğe yönelme zamanı. Ummadığın bir yerden gelecek sürprizli bir maddi destek olabilir. Hafta sonu sağlık konuların gündemde olabilir. Bağışıklığını korumaya dikkat et. İş hayatında kandırılma yanılma gibi enerjilere açık olduğun bir süreçtesin. Beklediğin sonuçları alamamak seni hayal kırıklığına uğratabilir. Gereksiz tartışmalardan uzak durmalısın. Pazar günü yeni kararlar yeni hedefler için plan program yapmak sana kendinizi daha güçlü hissettirecektir. Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle birlikte de ilişkilerinde parlayacağın bir döneme giriyorsun.

Boğalar Ve Yükselen Boğalar

Sevgili Boğalar; haftaya başlarken sakarlık kaza gibi durumlarla karşılaşma olasılığın yüksek özellikle trafikte dikkatli ol. Gündelik işlerinde severek yaptığın işler hizmetler bu dönem seni biraz yormuş olabilir. Ruhunu iyileştirmek için biraz kendinle kalmaya ihtiyacın var. Tutulmayla beraber, arkadaş ilişkilerine ve sosyal çevrene dikkat etmen gereken bu dönem sezgilerine güvenmelisin. Kimin iyi kimin kötü kimin sana karşı hangi niyetle yaklaştığını anlayabileceğin bugünlerde bazı kişilerle ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Hayallerin ve hedeflerin ile ilgili biraz daha gerçekçi olmanda fayda var. Bu dönem resim, müzik, dans gibi sanatsal faaliyetler sana engelleyecektir. Çocuğu olan bir Boğaysan hafta ortasında fikir ve görüşlerini kabul ettirmekte zorlanabilirsin. Perşembe günü yeteneklerini ortaya koymak için değerlendirebilirsin. Kendinde yenilikçi ve orijinal değişiklikler yapabilirsin. Hafta sonu aşk, çocuklar, eğlence hayatı gibi alanlarda kandırılma yanılma gibi etkiler olabilir aman dikkat! Özellikle finansal açıdan abartmaya dikkat et. Pazar günü ailenden veya eşinizin ailesinden alabileceğin güçlü bir destekle kendini çok daha net ve güzel ifade edebilirsin. Önemli kişilerle bir araya gelebilir ve güzel etkiler bırakabilirsin. Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle Gündelik hayatında ve çalışma arkadaşlarınla olan ilişkilerinde daha eşitlikçi, adaletli olabilirsin. Uzlaşmacı tavrınla dikkat çekebilirsin.

İkizler Ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler; haftaya başlarken riskli ve spekülasyon içeren işler ile ilgili parasal konularda mücadeleye girebilirsin. Arkadaş ilişkilerinde seni kırıp üzen birtakım davranışlar olabilir. Hafta ortası iş kariyer hayatında bazı gecikmeler anlaşmazlıklar oluşabilir. Tutulmayla beraber, amaçlarını gerçekleştirmedeki engellerin kimler tarafından olduğuyla yüzleşebilirsin. Sezgilerine güven ve ayağını yere sağlam bas ki aldanma, yanılma, kandırılma gibi durumlarla karşılaşma. Daha önce farkına varamadım siz pus içinde kalın olayların bu dönem aydınlandığında şahitlik edebilirsin. Perşembe günü yenilenmek için hızlı kararlar alabilir ve ailenden destek görebilirsin. Hafta sonu kararsız kaldığın konular olabilir. Beklediğin sonuçları alamamanın hayal kırıklığını yaşayabilirsin. Hedefi aşan konuşmalardan kaçınman faydana olacaktır. Pazar günü ailenden alacağın güçlü destek ile yüzün gülebilir. Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle, keyif aldığın konularda ve aşk hayatında dengeyi oturtabilirsin.

Yengeçler Ve Yükselen Yengeçler

Sevgili Yengeçler haftaya başlarken; ailende geçmiş konuların gündeme gelmesiyle kendini gereksiz tartışmalar içerisinde bulabilirsin. Geçmişi bırakıp önüne bakma zamanı. Tutulmayla beraber, ruhsal ve manevi konularda aydınlanma yaşayabilirsin. Rüyaların aktif olmaya başladı bile bu konuda sezgilerine güvenmelisin. Uzak akrabalarınla ilgili daha önce hiç duymadığın şeyleri duyabilir ve farkındalık yaşayabilirsin. Bu dönem eşinizin yakın akrabası, kardeş bir yakın çevresi ile ilgili yapmış olduğun fedakarlıkları biraz abarttın mı acaba? Kurban rolüne düşmeden önce etrafında olup bitenleri iyi değerlendirmelisin. İkinci evliliğini yapmaya hazırlanan bir Yengeç isen veya ikinci evliliğini yapmışsan biraz daha etrafına gözünü açarak bakman gerekiyor. Hukuksal konularda, eğitim, uzak yerlere seyahat, yayıncılık, ticaret konularında işin varsa mutlaka daha fazla dikkatli olmalı ve tekrar tekrar gözden geçirmen gerekir. Arkadaşlarından gelecek sürprizli durumlarla, yaratıcılığınızı arttırabilir, yeni ve farklı işlere yönelebilirsin. Hafta sonu beklentilerin karşılığını bulamayabilir. Yakın çevrene, kardeşlerine karşı abartılı söylemlerden kaçınman gereken bir süreç verdiğin sözlere dikkat etmelisin. Ticari konularda finansal durumları da abartmamalısın. Pazar günü zihinsel anlamda yenilenmiş ve güçlenmiş olabilirsin alacağın destekler çok güzel. Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle yaşadığın ortam ile ilgili yenilikler yapabilirsin.

Aslanlar Ve Yükselen Aslanlar

Sevgili Aslanlar haftaya başlarken; yakın çevrenle ilgili geçmişten gelen konuları rafa kaldırabilirsin. Maddi konularda engeller gecikmelerle karşılaşabilirsin. Zihninin oldukça yorulacağı bu dönem alacak verecek konularına daha da ağırlık vermelisin. Tutulmayla beraber, ortaklıktan elde edilen kazanımlar, miras, nafaka, vergiler, harcamalar konularında spekülasyonlu durumlar olabilir. Kandırılma, yanılma gibi etkilere maruz kalabilirsin. Bu konularla ilgili daha önce fark etmediğin gerçeklerle yüzleşme yaşayabilirsin. Perşembe günü gelecek sürprizli gelişmelerle maddi konularda yenilikler, güzel gelişmeler seninle. Hafta sonu, maddi konularda sisli puslu kalan şeyler varsa seni kararsızlığa itebilir. Tutamayacağın sözleri vermekten kaçınman gereken bir süreç. Maddi konuların bu kadar karışıkken abartılı harcamalardan uzak durmalısın. Pazar günü, aile büyüklerinden veya çalışma arkadaşlarından alacağın güçlü destekle maddi konudaki şansını artıyor. Güneş'in Terazi burcuna geçmesiyle yakın çevrenizle ilişkiniz dengeye oturuyor.

Başaklar Ve Yükselen Başaklar

Sevgili Başaklar haftaya başlarken; geçmişten gelen parasal konuların arkadaş ilişkilerine zarar verebilir. İkili ilişkilerde zorlanacağın bu dönem alacağın sorumluluk sana ağır gelebilir. Tutulmayla beraber, ikili ilişkilerde ve özel ilişkinde daha önce fark etmediğin gerçeklerle yüzleşen bilirsin. Peş peşe gelecek aldanma, yanılma, kandırılma gibi durumlara maruz kalabilirsin. İlişkilerde ayağınızı sağlam basmanız gerektiğinin farkına varın. Aynı zamanda ortaklık, danışmanlık, davalar, işleriniz varsa bu konularda da dikkatli olmanız gerekiyor. Ruhsal konularda yenileneceğin, aydınlanma yaşayacağın güzel bir dönem. Yaratıcılığını arttırabilir, marjinal kararlar alabilirsin. Hayat görüşünü, bilincini farklılaştırmak, genişletmek için astroloji gibi alanlara yönelebilirsin. Hafta sonu, özellikle ikili ilişkilerde fazla beklenti girmezsen hayal kırıklığı yaşamazsın. Hedeflerini yükseltirken kendine verdiğin sözlerde abartmaya özen göstermelisin. Pazar günü başkalarının üzerinde güçlü etkiler bırakarak, dikkatleri üzerine çekebilirsin. Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle maddi konularda güzel gelişmeler yakalayabilirsin.

Teraziler Ve Yükselen Teraziler

Sevgili Teraziler haftaya başlarken; stresli ve gergin olabilirsin. Sakarlık ve kazalara karşı tedbirli olmalısın. İlişkiler konusunda yıl yaralayıcı etkiler devrede, sevgi dolu yapın ve naifliğinle üstesinden gelebilirsin. Tutulmayla beraber, özellikle sağlık konusunda bağışıklığına dikkat etmelisin. Ayak bölgeni korumalısın, ayak bölgesinde oluşabilecek rahatsızlıklar bu dönem artış gösterebilir. Dikkat! Çalışma arkadaşlarınla ilgili aşırı fedakârlık yapabileceğin bu dönem bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsin. İş hayatında önemli değişiklikler yaşayabilir, daha önce fark etmediğin gerçeklerle yüzleşebilirsin. Eğer astların, hizmetin altında çalışan insanlar varsa bunlarla ilgili daha sağlam, gözden geçirmen gereken işler olabilir. Stresli bir süreçten geçiyorsun angarya işler gözünde büyüyebilir. Evcil hayvanı olan bir Terazi isen, bu dönem veterinere götürmeyi ihmal etme. Bu dönem fikir ve görüşler de baskılanma hissedip, iletişim yönünü kapatabilirsin. Perşembe günüyle beraber yeni ve farklı işlere yönelmek için yaratıcılığın canlanabilir. Hafta sonu özellikle bağışıklığını dikkat etmeli ve spekülasyonlu durumlardan uzak durmalısın. Zihninde bazı konuları büyütsende, pazar günü ailenden gelecek güzel bir destekle kendini daha güçlü ve zinde hissedebilirsin. Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle, yaşam gücün artıyor ve ışığını parlatıyor olacak.

Akrepler Ve Yükselen Akrepler

Sevgili Akrepler haftaya başlarken; geçmişi geride bırakıp ileriye doğru mücadele vermen gerektiğini fark edebilirsin. Arkandan iş çeviren bazı kişilerle yüzleşebilirsin ama bu durumun seni yaralamasına izin vermemelisin. Tutulmayla beraber, aşk hayatında güzel gelişmeler olabilir. Bazı ilişkiler evliliğe doğru giderken, bazı akreplerin de hayatına yeni birileri girebilir. Daha önce açılmaya cesaret edemeyen kişilerin duygularını açtıklarını görebilirsin. Bu dönem ilişkilere başlarken ayağınızın yere sağlam basması gerekiyor, kimin ne olduğunu dikkatli analiz yapmalısın. Fedakarlığın boyutunu abartmadan gitmende fayda var. Çocuğu olan bir Akrep isen, bu dönem çocuğunla ilgili bilmediğin bazı durumlarla yüzleşme yaşayabilirsin. Farkında olmadığım durumlar ile ilgili farkındalık yaşayabilirsin. Çocuk sahibi olmak isteyen Akrepler (yükselen Akrep) tutulmanın etkisiyle güzel haberler alabilirler. Perşembe günü ikili ilişkilerinde yaşanabilecek sürprizli gelişmelerle hayallerine bir adım daha yaklaşabilirsin. Arkadaşlarınla geçirebileceğin güzel bir zaman dilimi olabilir. Hafta sonu aşk hayatınla ilgili fazla beklentiye girmemeye çalış. Sisli puslu kalmış konular üzerinde biraz daha uyanık olman gerekiyor. Arkadaşlarınla olan konuşmalarında gereksiz tartışmalara girmemeye özen göstermeli ve verdiğin sözlere dikkat etmelisin. Pazar günü, yakın çevrenden alacığın güçlü bir destekle sosyal çevrede kendilerini gösterebilirsin. Güneş'in Terazi burcuna geçmesiyle, biraz daha yalnız kalmak isteyebilir, perde arkasından çalışmak isteyebilirsin. Çok göz önünde olmak istemeyeceğin bu dönemi kendine yatırım yaparak geçirebilirsin.

Yaylar Ve Yükselen Yaylar

Sevgili Yaylar haftaya başlarken; arkadaşlarınızla ilgili geçmişten gelen borç ödeme gibi durumlarınız varsa onunla ilgili mücadele verebilirsin. Sosyal ortamınızda sizi kırıp, inciten olaylar olabilir. Tutulmayla beraber, ailende bilmediğin daha önce farkına varmadım birtakım durumlarla ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsin. Bazı gerçeklerin gün yüzüne çıkması canı acıtsa da ayağını yere sağlam basman gerektiğinin farkına varmalısın. Ebeveynlerin arasında sorunlar olabilir ve bu yüzden kendini baskılanmış kısıtlanmış hissedebilirsin. Ev almak, ev değiştirmek, evinde dekorasyon yapmak isteyen Yaylar fazla hayal dünyasına dalmadan daha gerçekçi ve tedbirli hareket etmeli. Bu konularla ilgili aldanma, kandırılma, yanılma gibi bunun farkına varın. Perşembe günü rutin hayatında güzel sürprizli gelişmeler seninle. İş hayatınla ilgili hızla yenilikler olabilir. Hafta sonu özellikle ailevi konularda fazla beklentiye girmemeye özen göstermelisin. İkili ilişkilerinle ilgili verdiğin sözleri tutmaya dikkat etmeli mi gereksiz tartışmalardan kaçırmalısın. Pazar günü, Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle sosyal çevrende ışığının parlayacağı bir döneme giriyorsun.

Oğlaklar Ve Yükselen Oğlaklar

Sevgili Oğlaklar haftaya başlarken; İş kariyer ile ilgili sıkıntıların ikili ilişkilerine yansıyabilir dikkat! Tutulmayla beraber yakın çevre, kardeşler, komşular ile ilgili bilmediğin daha önce farkına varmadığın durumlar gün yüzüne çıkabilir. Birçok laf söz dedikodunun gün yüzüne çıktığına şahitlik edebilirsin. Fazlaca fedakârlık yapayım derken kurban rolüne düşebilirsin. Özellikle kardeşlerle ilgili olayları biraz akışına bırakmayı öğrenmelisin. Fikir ve görüşlerini kabul ettirmekte zorlanacağın bu dönem kendini baskılanmış, kısıtlanmış hissedebilirsin. Perşembe günü, aşk hayatınla ilgili güzel sürprizli gelişmeler seni bekliyor. Hobin veya keyif aldığın bir şeyler varsa kendini göstermek, yaratıcılığını ortaya koymak için mükemmel bir zaman. Hafta sonu ticaret, iletişim gibi konularda kandırılma, yanılma, aldanma gibi durumlara açıksın sisli puslu gördüğün tüm olaylardan uzak durman gerekiyor. Evli olan Yaylar, özellikle hafta sonu eşinizin kardeşi, yakın çevre ve akrabalarıyla hedefi aşacak konuşmalar yapmamaya özen göstermeli ve abartılı söylemlerden uzak durmalısınız. Pazar günü kendini çok daha güçlü, yenilenmiş ve zinde hissedebilirsin. Güneş'in Terazi burcuna geçmesiyle beraber, İş kariyer hayatında parlayacağın, uyumun, ahengin artacağı bir döneme giriyorsun.

Kovalar Ve Yükselen Kovalar

Sevgili Kovalar haftaya başlarken; geçmişten gelen ruhsal konular sizi biraz yormuş yıpratmış olabilir ve günlük rutin hayatına zorlamayla başlayabilirsin. Uzaktaki bazı sevdiklerinle ilgili kırılıp incittiğin durumlar olmuş olabilir. Tutulmayla beraber, maddi kaynaklarda dikkatli olman gereken bir sürece giriyorsun. Bir taraftan güçlü para akışı olurken, bir taraftan da daha önce farkında olmadığın bazı durumlar gün yüzüne çıkabilir. Maddi konularla ilgili ayağını yere sağlam basman gerektiğini bilincinde olmalısın. Borçlar, krediler, vergiler, nafaka gibi konular gündeminde ise bu konularda biraz daha baskılanmış kısıtlanmış olabilir ve gecikmeler yaşayabilirsin. Hayallerle gerçeklikleri dengede tutmanda fayda var. Perşembe günü, ailenden gelecek sürprizli gelişmelerle parasal konularda farklı fırsatlar olabilir. Hafta sonu, kaynaklarını korumak adına spekülasyonlu ortamlardan uzak durmalısın. Kandırılma, yanılma, anlatma gibi enerjiler çok yüksek dikkat! Finansal açıdan abartılı her türlü işten, özellikle çocuğunuza veremeyeceğiniz sözler söylemekten kaçırmalısın. Pazar günü, amaçların için kendini yenileyecek enerjiyi gücü bulabilirsin. Güneş'in Terazi burcuna geçmesiyle, din ve inançlarla ilgili bir aydınlanma yaşayabilirsin. Uzak yerlerde kendini tanıtabilir, yabancılarla bağlantılı işler için adımlar atabilir veya astrolojiyle ilgin adımlar atabilirsin.

Balıklar Ve Yükselen Balıklar

Sevgili Balıklar haftaya başlarken; alacak verecek ile ilgili stresli gergin yapınız çocuğunuzu etkilemiş olabilir. Maddi konuda şifa bulmak için belki biraz daha hoşgörülü olabilirsin. Tutulmayla birlikte, yaşamın ile ilgili gün yüzüne çıkması gereken ne varsa çıkıyor. Özellikle ikili ilişkiler, eş konularıyla ilgili yüzleşmen gereken daha önceden farkına varmadığın durumlarla ilgili aydınlanma yaşayabilirsin. Yaptığın fedakarlıklarla kurban rolüne düşmeden, olayları akışına bırakmayı öğrenmeli ve sorumluluklarının farkına varmalısın. Sağlığınla ilgili, özellikle bağışıklık sistemine ve ayak bölgesine dikkat etmen gerekiyor. Ayrıca bu tutulmayla beraber, çocuğunla ilgili önemli kararlar alman gerekiyor olabilir. Hayatınıza yeni bir yön çizmek için belki de güzel bir fırsattır bu. Sadece gerçeklik ve hayaller arasında gidip gelme. Perşembe günü, yakın çevreniz veya kardeşlerinizden gelecek sürprizli gelişmelerle kendi yeteneklerinin farkına varıp, yaratıcılığını konuşturabilirsin. Hafta sonu, hayal kırıklığı yaşamamak adına beklentilere girmemende fayda var. Özellikle ikili ilişkilerde kandırılma, aldanma, yanılma gibi etkilere açık olduğundan olaylara biraz daha gerçekçi yaklaşmalısın. Abartılı söylemler ve verilen sözlere karşı daha dikkatli olunmalı. Pazar günü, arkadaş çevrenden alacağın güçlü destekle, güzel kararlar alabilirsin. Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle müşterek kazanç alanında güzel gelişmeler yaşayabilirsin.

Yazarın Diğer Yazıları