Yeni Doğan Buzağının İlk Adımları Viral Oldu

Kayseri'de yeni doğan buzağının ilk adımları, sosyal medyada büyük ilgi topladı. Buzağının adı henüz verilmedi. Çiftçi, isim önerilerini bekliyor. Altın isimli inek, devlet destekli 'Genç Çiftçi' projesinden 4 yılda 4 buzağı doğurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yeni Doğan Buzağının İlk Adımları Viral Oldu

Kayseri'de bir çiftçi, yeni doğan buzağının ilk adımlarını kaydetti. Bu duygusal an, kısa zamanda sosyal medyanın gözdesi oldu. Altın isimli inek, sağlıklı bir şekilde yeni yavrusunu dünyaya getiriyor. İsmi henüz belli olmayan buzağının ilk adımlarındaki muhteşem videosu ahırda çekildi. Sosyal medyada hızla viral hale gelen video binlerce beğeni ve paylaşım aldı.
Yeni doğan buzağıya isim önerisi talep eden çiftçi, "Hoş geldin dünyamıza yavrucuk. Bu buzağımız yarım saat önce doğdu. Tıpkı annesine benziyor. Annesinin adı altın, buzağısı da dişi, isim önerisi bekleriz. İsmi ne olsun bu güzelliğin? Bu inek 2018 yılında ‘Genç Çiftçi’ projesinden verilmişti. Devletin desteğiyle almıştım bunu. Şu anda 4. Buzağısını doğurdu. Çok güzel, mükemmel bir inek çıktı. Biraz küçük, süt verimi az, ama çok sağlam ve sağlıklı bir inek. Hiç hastalanmıyor, her sene bize buzağı veriyor. Toplamda 4 yılda 4 buzağı verdi. Bundan dolayı ineğin adını Altın koyduk" dedi.
Dünyaya gelir gelmez birkaç dakika içinde ayağa kalkan buzağının olağanüstü anı, hayvanseverler tarafından büyük ilgi gördü.