Yeni imajı büyük ilgi topladı - Kayserispor haberleri

Kayserispor'un tecrübeli golcüsü Duckens Nazon, yeni imajı ile dikkatleri üzerine topladı. Milli takımında toplamda 3 gol atarak Kayseri'ye moralli dönen Nazon'dan, Gaziantep FK maçında da gol bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Yeni imajı büyük ilgi topladı - Kayserispor haberleri

Kayserispor’un tecrübeli golcüsü Duckens Nazon, imajını yeniledi. Haitili, saçlarını uzatmaya başladı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında CSKA Sofia’dan transfer edilen Nazon, Trabzonspor maçında gol orucunu bozarak takımına katkı sağlamıştı. Güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çeken futbolcudan, Gaziantep FK karşılaşmasında da gol atması bekleniyor.

Milli Takımda 3 gol daha attı

Kayserispor’da istediği pasları almakta zorlanan Nazon, geçtiğimiz hafta Aruba ile oynanan her iki milli maçta da toplamda 3 gol atarak klasını konuşturdu. Performansıyla göz dolduran Nazon, Gaziantep FK maçında takımın gol umudu olacak.

Yeni imajı büyük ilgi topladı - Kayserispor haberleri

Teknik Direktör Sinan Kaloğlu’nun özel ilgisi var

Kayserispor’un yeni teknik direktörü Sinan Kaloğlu’nun, tecrübeli futbolcuyla yakından ilgilendiği dikkatlerden kaçmadı. Kaloğlu’nun Nazon’a, "Sana ihtiyacımız var" diyerek moral verdiği öğrenildi. Kaloğlu’nun yeterli sayıda orta açalmadığını da belirterek, özellikle kanat oyuncularına uyarıda bulunduğu öğrenildi.