Yeniden Refah Partisi Bünyan İlçe Başkanlığı'nda neler oluyor?

Yeniden Refah Partisi Bünyan teşkilatı sosyal medyadan açıklama yaparak, 200 üyeyle birlikte istifa ettik derken, il Yönetimi bu durumu tamamen yalanlayarak 'Zaten 150 üye var Bünyan'da nasıl 200 tane istifa olabiliyor' dedi.

Yeniden Refah Partisi Bünyan İlçe Başkanlığı'nda neler oluyor?

Yeniden Refah Partisi Bünyan İlçe Başkanlığı’nda;  ilçe Başkanı Ramazan Koç İl Yönetimi tarafından  görevden alınarak, yerine Ali Bozdağ atandı. Eski İlçe yönetimi de sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak 200 kişi ile istifa ettiğini beyan etti. Yapılan açıklamada "Lüzum gördüğümüz üzere ilçe başkanımız ve yönetim kurulumuz topluca 200 üyeyle birlikte istifa etti, kamuoyuna duyururuz, saygılarımızla" ifadelerine yer verildi.

 İl yönetimi ise eski ilçe başkanının zaten görevden alındığını anımsatarak, eski ilçe başkanının çalışmalarından memnun olmadıklarını bu sebeple de görevine son verdiklerini söyledi. Bünyan’da toplamda 150 üyenin olduğunu da ifade eden il yönetimi, 2020 yılının Ekim ayından şu ana kadar Yargıtay sistemi üzerinden sadece 11 istifa olduğunu belirtti.

>>Hatice Karaca