Yenidoğan Çetesi'ne başkandan büyük tepki!

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen yenidoğan çetesi, haksız kazanc uğruna 10 bebeğin ölümüne sebep oldu. Ülkenin dört bir yanından siyasiler, doktorlar tepki gösterirken. Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin de tepki gösterdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Yenidoğan Çetesi'ne başkandan büyük tepki!

Başhekimden doktora, hemşireden 112 sağlık personeline, polisten jandarmaya kadar herkesin içinde bulunduğu bu çete, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) haksız kazanç elde etmek için hasta olmamasına rağmen yenidoğan bebekleri ve diğer hastaları yoğun bakımda tutarak 10 bebeğin ölümüne neden oldu.

Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin olaylara büyük tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yeni doğan bebeklerin dahi soygun aracı olarak kullanılmasının akıl almaz bir olay olduğunu belirten Şahin, 'Türk halkı olarak bugüne değin devleti soymanın binbir türlü yönetiminin icat edildiğine şahit olduk, ama yenidoğan bebeklerin hayatlarının dahi soygun aracı yapılabileceğini tahmin edemezdik. Bu denli alçalma ve vahşileşme karşısında dehşet içindeyiz! Devletimiz türlü yollarla kendini soyanlara ne ceza keser bilemeyiz, ama biz millet olarak masum bebeklerin canına kastederek para çalanların kursaklarından geçmiş tek bir lokmayı bile helal etmiyoruz. Bu vahşi haramzadelerin aralarındaki hekimlerin fakültelerimizden almış oldukları diplomaları da helal etmiyoruz. Bebeklerinin canlarına kast edilen ailelerin ve bunca ahlaksızlığı hazmedemeyen şerefli vatandaşlarımızın vicdanlarını rahatlatacak ağır cezalar verilmezse bu yargı düzenine güvenimiz ve saygımız kalmayacak!' ifadelerini kullandı.