Yerel seçimler sonrası dolar kuru patlamaya hazır!

Döviz piyasasında yukarı yönlü hareket devam ederken, Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak, yerel seçimler sonrası dolar ve Euro'nun ne kadar olabileceğini paylaştı. 10 Mar güncel döviz kuru fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Yerel seçimler sonrası dolar kuru patlamaya hazır!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Döviz fiyatları hafta sonu da yükselmeye devam ederken, ünlü Ekonomist Hatice Kolçak, yerel seçimler sonrası döviz piyasasındaki yükselişin devam edeceğini vurguladı. Dolarda bir geri çekilmenin olabileceğini ön gören Kolçak, seçim önce hızlanan fiyatlara da dikkat çekti.

'Geri çekilme olabilir'

Dolar kuru hakkında önemli tahminlerde bulunan Kolçak; ‘Gram altında hedefler daha da hızlandı. Her düşüşün sonunda piyasa rövanşını mutlaka alır. Tam da seçim öncesi fiyatlamalar hızlandı. Seçim sonrasında da gram altında hızlanma devam edecektir. Dolar da 45-50 TL beklenti var. Ancak bir geri çekilme olacaktır’ dedi.

Kolçak aynı zamanda Mısır'da yaşanan devalüasyon vakasının benzerinin Türkiye'de de yaşanabileceğini ve bu durumun altın fiyatlarını yukarı yönlü etkileyeceğini öngörüyor.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.
10 Mart Kayseri döviz alış – satış fiyatları
Dolar
Alış: 31,90
Satış: 31,91 
Euro
Alış: 34,92
Satış: 35,04
Sterlin
Alış: 41,05
Satış: 41,18