Yetenek Sizsiniz'de şampiyon olmuştu! Kayseri'ye geliyor...

2011 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yaptığı stand-up gösterisi ile şampiyon olan Kayseri'ye geliyor. Sevilen komedyen ünlü isimlerin taklitleriyle izleyenleri güldürecek. Komedyen zaman geliyor? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Yetenek Sizsiniz'de şampiyon olmuştu! Kayseri'ye geliyor...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2011 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yaptığı stand-up ile şampiyon olan Sefa Doğanay, Kasım ayında sevenleriyle buluşacak.Hem sesi hem de kahkahaya boğan taklit yeteneği ile milyonları ekrana bağlayan Sefa Doğanay, stand-up gösterisiyle Kayseri’de hayranlarıyla buluşacak.

Ünlü olduktan sonra birçok dizide de rol alan Doğanay, Bülent Ersoy, Nihat Doğan, Yıldız Tilbe ve küçük Emrah’ın taklitleriyle izleyenleri gülme krizlerine sokmuştu. 

Sefa Doğanay, 8 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 20.30’da Gültepe Kültür Merkezi’nde sahne alacak.
320 TL’den başlayan biletlere Biletix’den ulaşılabilecek.

Sefa Doğanay kimdir?

30 Eylül 1992 de Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya gelen ünlü komedyen Sefa Doğanay, ilk sahne deneyimini ilkokul 8.sınıfta usta kalem Adalet Ağaoğlu'nun yazdığı ‘Çatıdaki Çatlak' oyununda ‘Sadık' karakterini canlandırarak yaşamıştır.

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünü kazanarak İstanbul'a gelen komedyen ünlüleri taklit etmesiyle çevresinde de tanınmaya ve sevilmeye başlamıştır.

2011 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında birinci olarak tüm Türkiye'de tanınmış ve 250 bin TL ödülü de almıştır.

Sefa Doğanay “Çocuklar Duymasın” dizisinde 37 bölüm oyunculuk yapmıştır. Yurtiçi ve yurtdışı stand-up gösterileri, özel şirket geceleri, biletli gösteriler ve festivaller ile yoğun bir şekilde sahne çalışmalarını devam ettiriyor.

Yetenek Sizsiniz'de şampiyon olmuştu! Kayseri'ye geliyor...