Yıldırım: 'Ankara camileriyle de anılan bir başkent haline geldi'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen Ulus'taki Melike Hatun Camisi'nin ibadete açılış töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşların cuma günlerini kutlayarak, Ankara'ya, Ulus'a çok yakışan, güzel bir eserin, Melike Hatun Camisi'nin açılışında bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Ankara'nın camileriyle de anılan bir başkent haline gelidiğin ifade etti.

Yıldırım: 'Ankara camileriyle de anılan bir başkent haline geldi'

Bu camide yapılacak ibadetlerin, hayırların, kabul olması dileğinde bulunan Başbakan Yıldırım, şöyle devam etti:
 
"Ankara'nın yıllar önce sadece, göze çarpan Kocatepe Camisi vardı. Daha sonra Ahmet Hamdi Akseki Cami, sonra Millet Camisi ve şimdi de Melike Hatun Camisi ile beraber Ankara camileriyle de artık gözüken, camileriyle anılan bir başkent haline geldi. Özellikle Ankara'nın kalbinde, Ulus'ta, Gençlik Parkı'nın hemen yanında yapılan bu caminin başlangıçta yapımına teşvik eden, ön ayak olan Sayın Cumhurbaşkanımıza sizler adına teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum."
 
Güzel bir eserin meydana getirildiğini söyleyen Yıldırım, bu eserin vücut bulmasında katkısı, emeği, hayrı olan ve bu caminin yapımında projesinin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Yıldırım, "Mevlam, bu camide, yüce dinimizi en güzel şekilde yaşamayı bütün müminlere ve bizlere de nasip etsin." dedi. HABER-FOTO: BAŞBAKANLIK BASIN MERKEZİ